GÜNDEM 1.06.2023 15:34:00 0

Zeki DİŞKAYA; O Koltuğun Hakkını Verin, Ya da Çekilin

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DIŞKAYA; Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Adıyaman İl Müdürlüğü Seslendi.

Zeki DİŞKAYA; O Koltuğun Hakkını Verin, Ya da Çekilin

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki deprem Adıyaman başta olmak üzere 11 ilde büyük yıkımlara ve hasarlara neden olmuştu.

Depremde Adıyaman’da 100'lerce bina yıkıldı, binlerce binada ağır ve orta hasarlar oluştu. Adıyaman hayalet şehre döndü.
Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DIŞKAYA sorunların çözümü için kapı, kapı ve yetkililerle bir bir ulaşıp Adıyaman için, bir an önce ayağa kaldırılması gerektiğini, feryat ediyor.

Başkan Zeki DIŞKAYA; “Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, Adıyaman yıkılıyor, Millet ne yapacağını şaşırmış halde.
Eksik yanlış bilgilerle millet yanlış yönlendiriliyor. O kurumun müdürüysen O koltuğu işgal ediyorsan koltuğun hakkını vereceksin. Bu Şehir için, Yatmayacak lastik ayakkabı giyip ev ev Mahalle mahalle dolaşacaksın.
DİŞKAYA “Bugün Basın arkadaşlarımız sizi aradı TV programına sizi alalım halkı kamuoyunu aydınlatın dediler; Verdiğiniz cevap çoook yanlış bir cevap oldu. “BEN ÇIKAMAM VALİ BEYİ ARAYIN VALİ BEY ÇIKSIN” demeniz son derece yanlış bir cevap oldu. Size bu teklif geldiyse, gidip amirinizle görüşür, kimin çıkacağına kararı üstünden alırsın sayın müdür. Sizi incitmek derdinde deyilim SADECE BÜTÜN KAMU KURUM YETKİLİLERİNİ İŞLERİNİ LAYIKIYLA YAPMALARI İÇİN BUNU KALEME ALDIM. YA DÜZGÜN ÇALIŞACAKSINIZ YADA O MAKAMLARI BIRAKACAKSINIZ YAPANLAR GELSİN.”diye konuştu

 

HABER:KAHTA GERÇEK


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş