GÜNDEM 28.03.2022 16:53:16 0

Yerel Yönetimler Genel Başkan Yrd. Mücahit Yanılmaz’dan Besni Belediyesi’ne Ziyaret

Yerel Yönetimler Genel Başkan Yrd. Mücahit Yanılmaz’dan Besni Belediyesi’ne Ziyaret

Yerel Yönetimler Genel Başkan Yrd. Mücahit Yanılmaz’dan Besni Belediyesi’ne Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Besni Belediyesini ziyaret ederek, Belediye çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre’den bilgi aldı.

Bir dizi temaslar yapmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Besni Belediyesini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Ak Parti Besni ilçe Başkanı İsmail Sümer, İl Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Besni Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarının da katıldığı toplantıda Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre Besni’de yapımı tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar ve çalışmalar hakkında sunum yaptı.

2019 Yılından itibaren birçok projenin tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, yarım kalan ve aciliyet gösteren yatırımlar için destek istedi.

Özellikle yapımı şuan devam eden Erkenek İçme Suyu isale hattının biran önce bitirilmesi konusunda destek talep eden Belediye Başkanı Emre, “ ilçemizde birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizin stabil çalışmalarının yanı sıra, eğitimden sağlığa, istihdamdan kültürel faaliyetlere ve sosyal sorumluluk projelerine kadar ilçemizin tüm sorunlarına çare olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Anlatmış olduğumuz ve yapımı tamamlanan projelerle ilçemizin çehresini değiştirdik. Şimdi ilçemizin diğer sorunları olan yollarımız içinde ihalelerimizi askıya çıkarmış ve çalışmalar için hazırlıklara başlamış bulunuyoruz. Allah’ın izni ile önümüzdeki aylarda aciliyet gösteren tüm yollarımızda çalışmalara başlayacağız ve bunun yanı sıra diğer projelerimizle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ise belediye çalışmalarının meşakkatli bir iş olduğunu belirterek, “ İktidara geldiği günden bu yana AK Parti birçok projeyi hayata geçirerek insanımızın daha iyi yaşam koşullarına erişmesini sağladı. Dünyadaki tüm devletler gibi zor dönemlerden geçtiğimiz bu zamanlarda dahi insanımıza hizmet edebilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yapılan yollar, köprüler, fabrikalar, hastaneler, okullar ve birçok yatırımlarda AK Parti'nin imzası var. Bu minvalde AK Partili belediye başkanlarımız gönül belediyeciliğini öne alarak vatandaşımızın mutluluğu ve huzuru için canla başla çalışmaya devam ediyor. Belediye başkanımız bu kısıtla zamanda bizlere birçok projeden bahsetti. Zamanımız yetse bir o kadar daha yapılan faaliyetlerden ve çalışmalardan da bahsedecekti. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına insanımıza yapılan bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş