KÖŞE YAZARLARI

KÖŞE YAZARLARI Haberleri
KÖŞE YAZARLARI 31.07.2021 16:49:32 0

YANAN ÜLKEMİZ VE KONYA’DAKİ KATLİAM

YANAN ÜLKEMİZ VE KONYA’DAKİ KATLİAM

YANAN ÜLKEMİZ VE KONYA’DAKİ KATLİAM

Sevgili okurlarımız A2 medyadaki ilkyazımda sizleri selamların en güzeli ile selamlıyorum Es selamünaleyküm…

Görüldüğü gibi ülkemizin Akdeniz ve Ege Bölgesi aynı gün aynı saatte sanki planlanmış gibi ateşe verildi. Vefat eden insan sayımız 5x ormanda telef olan günahsız haşerenin hayvanatın canlının haddi hesabı yok.

Peki, bunu yapanlara insan denir mi? Kesinlikle hayır. Bunu yapanlar yakalanmalı ve mümkünse idam edilmeli. İdam cezası da yok. Ömür boyu cezaevine atılmalıdır bu vampirler.

Tam da bu esnada dikkat edin Konya’da 10 yıldır aralarında arazi husumeti olan, kavga eden, aynı mahalle oturdukları belirlenen kişiler bir gecede katliam yapıyor, aynı evden 7 kişi katlediliyor. Bunu yapanın hatırına idam çıkarılmalı. Hem de hiç beklemeden. Yapanlar da yakalanmalı ve sorgusuz sualsiz idam edilmelidir. Ayrıca vefat eden katledilen bu masum gencecik insanlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim. Bu katliamın siyasete alet edilmesine izin verilmemesi temennimdir.

Vefat edenler Kürt asıllı olunca hemen HDP devreye girdi. Kalabalık ekiple Konya’ya gideceğiz ve bu katliam Kürt oldukları için yapılmıştır gibi çok tehlikeli ve yalan tamamen ülkede bir iç çatışma çıkarmaya yönelik haberleri yoğun şekilde sosyal medyadan pompalayıp yalan üstüne algı yaratılmış. Birçok kişinin de buna kandığını görüyoruz.

Bu ülkede yaşayan herkes 1.sınıf vatandaştır. Devletin, bütün vatandaşlarının can güvenliğini sağlama mecburiyeti vardır. Arazi ve komşu kavgası esaslı bu olay hele bakın nereye çekiliyor.

Dahası hükümeti yönetenlerin bir sorumluluğu da cenazelere katılmak, katilleri tez elden yakalayıp olayı gün yüzüne çıkarmaktır. Ülkede oyunlarla, suikastlarla, orman yangınlarıyla ve daha işlenebilecek cinayetlerle iç kargaşa çatışma yaratmaya çalışılacaktır. Bunun tedbirlerini almak da devleti yönetenlere düşer.

MUHAMMET YILDIRIM AŞURALP


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ADIYAMAN’DA 120 İNŞAAT İŞÇİSİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANELİK OLDU

MALATYA’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU: GÜMRÜK KAÇAĞI MALZEMEYE EL KONULDU

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDE ENGELSİZ KÜTÜPHANE BİRİMİ HİZMETE AÇILDI

OTOMOBİL İLE TIR’IN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

VALİ VAROL’DAN ESNAF ZİYARETİ

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ BAĞIMSIZLIK ŞUURUYLA YETİŞEN GENÇLERİMİZE EMANETTİR