UYUŞTURUCU GENÇLİĞİ YOK EDECEK.

UYUŞTURUCU GENÇLİĞİ YOK EDECEK.

Ahtapot gibi ülkemin bütün gençliğini sarıp sarmalayan UYUŞTURUCU T.B.M.M de ele alınmalı bütün detaylarıyla masaya yatırılmalı gençlik bu illetin pençesinden kurtarılmalıdır.

Aksi taktirde ipin ucu kaçacak gibi.

1-sınırlar gümrükler limanları 3 aşamalı aramalardan geçirilmeli ürünlere ülkeye giriş izni öyle verilmelidir. En büyük sorun bu... TERÖR ÖRGÜTLERİNİN EN BÜYÜK FİNANSMAN KAYNAĞI UYUŞTURUCUDUR bu ayak neye mal olursa olsun kesilmelidir.

Yakalanan kilo bazlı kaçakçılıklarda çok ağır cezalar verilmeli ve yapanların bütün mal varlıklarına el konmalıdır. VE YAYIN KURUMLARINDAN BU KİŞİLER AÇIKLANMALI DEŞİFRE EDİLMELİDİR.

2-İKİNCİ EL TOPTANCI VE DAĞITICALAR İÇİN DE AYNI KARARLAR ALINMALI HATTA VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALIDIRLAR VE AĞIR CEZALARLA CEZALANDIRILMALIDIRLAR.

3-Dağıtım ağında üç kuruş para için çalışan ayakçılar alınıp işe konmalı ve ıslah edilnelidirler itirafçı olmaları şartıyla.

4-Içenler ayrı ele alınmalı 20 gramın altında yakalanan gençler ıslah edilmeli tedavi edilmeli yıllarca kontrol edilip denetlenmelidir gerekirse iş alanlarında istihdam edilmeli topluma kazandırılmalıdırlar çünkü yukarıdaki baronların para kaynakları bu içenlerdir. Içen genç şuurunu yitirmekte nitekim istanbulda annesinin başını kesip balkondan atan insanı gördük.

5-Yine 5 gr10 gram yakalayıp büyük bir başarıymış gibi yazılmaların doğru olmadıgını belirtmek isterin sonuçta 5 gram aldında bunun kilo kilo ton ton olanı nerde diye döner sorarlar adama. DEVLET BU ÇOCUKLARIN HEDER OLMASINA RAZI OLAMAZ.

Cezaevlerİ gençlikle doldu potansiyelin iki katı cezaevlerine sıkıştırılmış halde bunların bakımı masrafı ve kaybolan gençler acınacak hale gelmiş vaziyette.

BUNUNDA T.M.M tarafından uzmanlarca ele alınması bir GENEL AFLA KULLANILAN ÇOCUKLAR TOPLUMA KAZANDIRILMALI amma kilo ton yakalatan BARONLARIN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN MENSUPLARININ GÖZ YUMANLARIN Bu pislikten para kazanan adilerin BULAŞANLARIN CEZASI AYNEN KORUNMALIDIR.

1 tek kez içerken yakalanan gençler asla hemen bırakılmamalı önce tedavi edilmeli sonra topluma kazandırılmalıdır. AKSİ HALDE DAHA ÇOK OCAKLAR SÖNER GENÇLİGEDE YAZIK OLUR

TERÖRDEN DAHA TEHLİKELİ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR BU UYUŞTUCU İL