GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri
GÜNDEM 24.11.2021 15:55:46 0

ÜÇ KAĞITÇILAR İŞ BAŞINDA!!!

ÜÇ KAĞITÇILAR İŞ BAŞINDA!!!

ÜÇ KAĞITÇILAR İŞ BAŞINDA!!!

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DİŞKAYA, Türkiye’nin gündemine ilişkin yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“80 milyon nüfusu, genç dinamik gençliğiyle kökleri binlerce yıllık derinlerde olan bütün Türk dünyasını toplar, Türk birliği kuracam.” derseniz, “Akdeniz’de zengin gaz yatakları hakkımı alırım.” derseniz, Karadeniz’de gazı çıkarmaya başlarsanız, “Ege’de 12 mil ayaklarımın altındadır.” Derseniz, Libya’yla anlaşıp denizlerde hakimiyet sağlarsanız, Karabağ’ı 43 günde 40 yıllık esareti ters yüz ederseniz, Kuzey Irak’ta terör inlerine girerseniz, Suriye’de piyon bir devletçik oluşturmak için 70 bin sözde asker besleyen ABD’nin Orta Doğu emperyalist oyununu ters yüz ederseniz, İHA, SİHA yapar dünyaya satar ve pazarlarına girerseniz, teknolojik atılımla savunma sanayiinde %80 millileşirseniz,

15 temmuzu Fetöyü tükürüğünüzle boğarsanız, Fransa’nın sömürgelerine ulaşır ve onurlu yaşamlarına yardım ederseniz Üç kağıtçılar rahat durur mu? Borsa-döviz-faizciler iş başı yaparlar ve yaptılar da. Zorladıkça zorluyorlar. Döviz malum uçuruldu. Tüm bu belalarla ülke uğraşırken bu sarmalın iç siyasete alet edilmemesi esastır.

1-Ülkeye resmen hainlik edenlerin ağır cezalarla cezalandırılması

2-Bu zorda hala hırsızlık yapanların vatandaşlıktan çıkarılması

3-Gizlenen FETÖ’cü ve bölücülerin ekonomik, siyasal bütün güçlerinin yok edilmesi ve birlik olmanın farz olduğu günlerden geçiyoruz.

Sokaklara davet ülkeye ihanet olur net. İktidarları değiştirmenin adresi sandıktır sokaklar değil...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş