GÜNDEM 25.07.2024 10:42:00 0

Tutdere, Memleketimizi Ayağa Kaldıracağız

Tutdere, Memleketimizi Ayağa Kaldıracağız

Tutdere, Memleketimizi Ayağa Kaldıracağız

Başkan Tutdere, Memleketimizi Ayağa Kaldıracağız 

24 Temmuz Basın Bayramında gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tutdere Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’nin çatısı altında kurulan Deprem Bölgesi Araştırma Komisyonu’nun ilk toplantısının Adıyaman’da yapılacağını söyledi.

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE YAŞAMINI YİTİREN GAZETECİLERE FOTOĞRAFLI ANMA 

Toplantıda masalara 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren gazetecilerin fotoğrafları yerleştirildi. Başkan Tutdere bu vesileyle depremde yaşamını yitiren basın mensuplarına Allah’tan rahmet diledi.

ADIYAMAN, HAYVAN PAZARI VE KESİMHANESİNE KAVUŞUYOR

Başkan Tutdere’nin şehirde yapılan çalışmalara dair açıklamaları ise şöyle:

“Yıllardır adıyaman’da hayvan pazarı ve kesimhane meselesi çözülememişti, onun ihalesini yaptık.”

JAPON FONUNDAN ALT YAPIYA 25 MİLYONLUK DESTEK

“Japon fonundan karşılanan 25 milyonluk kanalizasyon ve yapmur suyu ijalesi de bugünlerde yapılacak bir taraftan kentin altyapısını bir tarafyan üst yapısını yapacağız.”

100 GÜNDE 40 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ

“Günde 5 kilometre yol kazılıyor; biz kazıyoruz, doğal gaz kazıyor, kazılan yolları da bir yandan düzeltmeye devam ediyoruz. Geldiğimiz günden bu yana 40 bin ton asfalt döktük. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Inşallah okullar açılana kadar bu bozuk yollardan kurtulacağız, en azından yamaları bitirmiş olacağız ve tozu kaldıracağız.”

“MEMLEKETİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Adıyaman’ın yaralarını dayanışma ile hep birlikte saracaklarının altını çizen Başkan Tutdere, “Bir taraftan belediye başkanlığı şapkam var bir taraftan da milletvekilliğimden de genel konuların takipçisiyim. Kolay değil; adımınızı attığınız her yerde sorun var ama biz Adıyaman’da basınımızda, STK’larımızla, bileşenlerimizle bu sorunların üstesinden geleceğiz. Bu şehir hepimizin, birlikte çalışacağız, birlikte mücadele edeceğiz ve birlikte şehrimizin yaralarını saracağız. ” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş