GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri
GÜNDEM 20.01.2024 17:55:00 0

TÜRKEŞ ADIYAMAN’DA

İyi parti il teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş il teşiklatı istişare toplantısına Ayyüce Türkeş'te katıldı

TÜRKEŞ ADIYAMAN’DA

İyi parti il teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş il teşiklatı istişare toplantısına İyi parti adana milletvekili ve Adana büyük şehir belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş , İyi parti Adıyaman il başkanı Hacı Ahmet Türk , İyi parti ve bölge teşkilat koordinatörü Ahmet Çabukel , İyi parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, İyi parti adana milletvekili Bilal Bilici, İyi parti GİK Üyesi Emin Yetim , İyi parti GİK üyesi Ali Şiracı Özdemir Topantıya katılım sağladılar. Katılıma yoğun bir ilgi olduğu görüldü
Katılıma yoğun bir ilgi olduğu görüldü
Toplantıda söz alan,
Mehmet Mustafa Gürban : Bugün teşkilatlarımız bir arada olması güçlendirilmesi ve seçilmelerine yönelik çalışmalardan konuşmak istiyorum. Biliyorsunuz diğer ittifak üyelerimizle büyük ayrılık yaşadık onlarda yolumuzu kırmızı çizgilerle kesin çizgilerle ayırdık ve bir daha böyle bir birlikteliğimizin olması bu süreçte içinde mümkün değil bu yüzden biz tek başımıza seçime gireceğiz ve elimizden geleni hep beraber yapacağız bu seçimlerde teşkilatlar arası kaynaşmayı da aynı zamanda sağlamaya çalışıyorum Gaziantep, Kahraman Maraş, Kilis,   Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Elazığ bu illerde bir araya gelip hep teşkilatlarımızı hem kadın kollarımızı hem gençlik kollarımızı teşkilatlarımızı dönem dönem diğer şehirlerde yapacağımız organizasyonlarda ağırlamayı düşünüyoruz hep birlikte daha iyi günlere inşallah birlikte varacağız çalışacağız sizlerden sadece isteğimiz su katılımınızı arttırmanız her gelişinizde bir arkadaşınızla beraber gelmenizdir.

Bilal Bilici : Sizlerle birlikte olmak bizleri mutlu ediyor partimizin aldığı karar doğrultusunda biliyorsunuz seçimlere hür ve istekli olarak gidiyoruz , zaten bu durumda ikiye sıkışmış ülkemizin bu durumunu göstermekte iki kutulu siyasete 3. Yol açacak iradeyi ve duruşu da sergilemekteyiz. Bunun için gerçekte hepinize geçmiş ve yaptığınız destek emek ve çalışmalardan dolayı bende bu partinin milletvekili bir üyesi olarak teşekkür etmek istiyorum. Allahın izniyle bundan sonra mart ayındaki seçimlerden alacağımız sonuçlar yine sizin çalışmanız ve gayretlerinizinle olacak diyorum ve bunlarıda bekliyoruz , bizlerde sahada olacağız hem bölge milletvekilleri olarak hem partili olarak üstümüze düşen büyük görevler var . genel başkanımızın talimatı ile buraya geldik ve selamını da getirdik. Ülkemizin bu sıkışmışlığında sıkıntılı ekonomik durumda hepimiz görüyoruz hayat pahalılığını fiyat pahalılığını bundan dolayı bunun alternatifini iyi partinin getireceğini ve sunacağını vatandaşa iyi şekilde anlatmamız gerektiğini söylüyor ve hepinize şükranlarımı sunuyorum.

Emin Yetim : Bugün Adıyamanda olmaktan çok mutluyuz sizleri böyle bir arada görmekten ayrıca mutlu oldum. Adıyamana ayriyeten depremden dolayı da geçmiş olsun diliyorum . Vefat edenlere başsağlığı ailelerine sabır diliyorum Allah yardımcınız olsun büyük bi olaydan çıktınız büyük depresyondan çıktınız bundan dolayı da gerçekten bizde çok ciddi anlamda elimizden gelen tüm desteği yaptığımı elimizden gelen kadar firma olarak’da depremin sonuna kadar da iş makinelerimizle de sizin yanınızda olamaya çalıştık tekrardan geçmiş olsun diyorum.

Kapanış konuşması ile toplantı sona erdi.


Anahtar Kelimeler: TÜRKEŞ ADIYAMAN’

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş