GÜNDEM 22.10.2021 16:40:53 0

TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2204/B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Finali Proje Sergisi Ve Ödül Töreni Yapıldı

15. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması sergisi ve ödül töreni, yarışmada Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ve Teşvik ödülü kazanan proje sahiplerinin katılımıyla 18-20 Ekim 2021 tarihleri arasında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde yapıldı.

Adıyaman BİLSEM öğrencimiz Ufuk Ali Çakmak'ın hazırladığı ve danışmanlığını Mustafa Göksu'nun yaptığı 'Coğrafya' ana alanı, 'Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri' tematik alanında 'Yapay Zekâ ile Uçan Tarım' isimli proje Türkiye finallerinde, 14 coğrafya bölge birincisi proje arasında ikinci oldu.

Trabzon'da 18-20 Ekim 2021 TÜBİTAK Türkiye Finali Ödül Töreni ve Sergisinde Türkiye 2.si olan Bilim Sanat Merkezi öğrencimiz Ufuk Ali Çakmak, ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Varank ve TÜBİTAK Başkanımız Prof. Dr. Hasan Mandal'dan aldı.

Bu başarıda emeği geçen başta Öğrencimiz Ufuk Ali Çakmak ve Danışman Öğretmeni Mustafa Göksu olmak üzere Bilim ve Sanat Merkezi idareci ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

https://youtu.be/B9YZk3SRlO4


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş