SİYASET 27.08.2021 16:52:32 0

TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Canan CEYLAN Adıyaman’da

TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Canan CEYLAN Adıyaman’da

TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Canan CEYLAN Adıyaman’da

Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan CEYLAN, Genel Başkan Mustafa SARIGÜL’ün telefon üzerinden görüntülü olarak katıldığı ve parti il binasında yapılan basın açıklamasında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Sayın Genel Başkanımız Afyon Kocatepe’den bize seslendi. Biz de Adıyaman’dan seslenmek istedik. Büyük Selçuklu komutanı 26 Ağustos’ta Malazgirt’te Bizans ordularını yenerek Türklere Anadolu’nun kapılarını açtı. Yine 26 Ağustos’ta Gazi Mustafa Kemal Paşa ‘Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir.’ Emrini vererek büyük taarruzu başlattı. Ve yine bugün 26 Ağustos’ta Türkiye Değişim Partisi’nin lideri Sayın Mustafa SARIGÜL, dava arkadaşlarımızla, il teşkilat başkanlarımızla birlikte Afyon Kocatepe’de. Ne mutlu bizlere ki böyle komutanlara sahibiz. Ne mutlu bizlere böyle vatansever bir liderimiz var. Liderim Kocatepe’de, ben Adıyaman’dayım. Adıyamanlı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İlk defa bir Adıyamanlı Kadın Kolları Genel Başkanı olarak bu onurlu ve gururlu görevi en iyi şekilde taşıyacağıma eminim. Benim memleketim Adıyaman. Adıyaman’ın benim için ayrı bir özelliği var. Buradaki asıl önemli olan şu. Küçükken televizyonda liderlere baktığımız zaman içimizde bir kıpırdama oluyordu. ‘Acaba biz de bir gün bunlar gibi olabilecek miyiz?’ diyorduk. Bu onurlu görev şu anda bana verildi. Ben inanıyorum ki seçimlerde biz iktidara geleceğiz. Bunun bütün çalışmalarını yapıyoruz. Ben Adıyaman’ım için, tüm Türkiye için ama özellikle Adıyaman’ım için elimden gelen bütün çabayı sarf edip kadınlarımız için, geleceğimiz için, gençlerimiz için elimden ne gelirse yapacağıma söz veriyorum.

Türkiye Değişim Partisi’nin İlkeleri

Biraz ilkelerimizden bahsetmek istiyorum. Cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk kurallarını ve laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan demokratik bir partiyiz.

Bizim Adıyaman’da en büyük sorunlarımızdan biri tütün. Tütünle ilgili birkaç sözü il başkanıma bırakmak istiyorum.”

Türkiye’yi Yönetmeye Hazırız

Türkiye Değişim Partisi Adıyaman İl Başkanı Mustafa FIRAT ise;

“Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Canan CEYLAN Hanım teşrif ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Halkın desteğini yanımıza alarak Allah’ın izniyle biz bu ülkeyi, Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Çok saygıdeğer arkadaşlar şu anda Kahta İlçe Başkanı, Sincik İlçe Başkanı, Besni İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, il yönetimindeki arkadaşlar yanımdalar, birlik beraberlik içerisindeyiz. Onlara çok teşekkür ediyorum.

Biz Adıyaman çocuğu olduğumuz için Adıyaman sorunlarını bilen kişileriz. Aynı zamanda çiftçinin, esnafın, emeklinin durumlarını çok iyi biliyoruz. Ben bir çiftçi olarak diyorum şu anda dünyanın üçüncü büyük göleti Samsat’ın dibinde akarken Samsat’ın dörtte biri sulanıyor. Biz iktidara geldiğimiz zaman Allah’ın izniyle çiftçiye gübre desteğini vereceğiz, mazot desteğini vereceğiz, üretimi artıracağız, sulamayı her tarafa götürmeye çalışacağız.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SIRAÇ ASLAN’DAN MHP MALATYA VEKİLİNE ZİYARET

DEPREMZEDENİN KONTEYNERİ SOYULDU

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN KADIN İŞÇİ YARALANDI

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEKLERİ GÜNCELLENDİ

ADIYAMAN’DA NİSAN AYINDA 34 BİN 154 KİŞİ UÇAK YOLCULUĞUNU TERCİH ETTİ

SAMSAT’TA EDEBİYAT GÜNLERİ YAPILDI