GÜNDEM 26.11.2021 15:58:11 0

TBMM Kamu Başdenetçisi MALKOÇ’tan Adıyaman Belediyesi’ne Ziyaret

TBMM Kamu Başdenetçisi MALKOÇ’tan Adıyaman Belediyesi’ne Ziyaret

TBMM Kamu Başdenetçisi MALKOÇ’tan Adıyaman Belediyesi’ne Ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman’a gelen TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ, Belediye Başkanı Dr. Süleyman KILINÇ’ı makamında ziyaret etti.

TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ, Adıyaman Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Ombudsmanlık ve Türkiye’nin 2023 Hedefleri’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere geldiği Adıyaman’da, Adıyaman Belediyesi’ni de ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Süleyman KILINÇ ile bir araya geldi.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman KILINÇ tarafından kapıda karşılanan TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ ve beraberindeki heyet, daha sonra başkanlık makamına geçti. Burada misafirlerine “Hoş geldiniz” diyen Başkan KILINÇ, sürdürülen belediyecilik çalışmalarıyla ilgili Kamu Başdenetçisi MALKOÇ’a bilgi verdikten sonra heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Adıyaman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MALKOÇ ise Adıyaman’ın ülkenin en önemli ve güzide şehirlerinden birisi olduğunu söyleyerek, kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı KILINÇ’a teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyarette Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ, Başkan KILINÇ’a yazdığı kitapları hediye ederken, Başkan KILINÇ’ta ziyaret anısına Kamu Başdenetçisi MALKOÇ’a Adıyaman hatırası olan el işlemeli bakır tepsi seti hediye etti.

Başkanlık makamındaki ziyarete Kamu Başdenetçisi MALKOÇ’a, AK Parti İl Başkanı Mehmet DAĞTEKİN, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa ALKAYIŞ, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha DİLER, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt KUŞTEPE ile partililer eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş