GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri
GÜNDEM 27.10.2023 15:33:00 0

SİZ OLMASANIZ DA BU İŞ OLUR

Adıyaman Tanıtım günleri bu gün istemediğimiz bir görüntü ile başladı.

SİZ OLMASANIZ DA BU İŞ OLUR

Özellikle İstanbul'da yaşayan hemşerilerimiz işlerini göçlerini bırakarak etkinliğe katıldılar. Çünkü Depremde canını, evini barkını kaybeden insanların acısı hala yüreklerindeydi de ondan..

Çünkü geride kalan insanımıza nasıl bir katkı yaparız? arayışı ve çabası vardı yüreklerinde.. Onun için oraya koştular alışveriş yaptılar. Bir nebzede olsa depremde bunca sıkıntıları yaşayan esnafın sevinci oldular. 

Ancak Adıyaman'ı yöneten Başta Vali olmak üzere, Belediye Başkanı ve diğer kurum ve kuruluşları bilinmeyen! bir nedenle ilimizin bu önemli Tanıtım programında saf değiştirmeleri, programı sabote etmeleri garip bir durum degilmidir?

Halkımızın ve esnafımızın beklentisine muhalefet etmek Depremde çaresiz kalan "Belki bişeyler satar, Çoluk çocuğunuzun rızkını tedarik ederiz" düşüncesi ile yola düşmüş deprem mağduru esnafımızı görmezden gelen yöneticilerimizin bu duyarsız davranışını halkımız af eder mi?

Adıyaman'da Muhalefet görevini başarıyla sürdüren ve yıllardır taş üstüne taş koyan insanımıza iftira ve şantaj uygulayan meşhur basın silahsörlerimız, Tanıtım ile ilgili muhalif kinini kusmuş, yöneticilerimizin üstünde büyük bir etki sağladıklarını gözlemliyoruz. 

Çünkü ilimiz için yapılan seferberlik yapılan bunca emek kimin için yapılıyor? Sorusunu akıllara getirdi. 

Başını kuma sokmuş, etrafında olup bitenleri bazı silahsör kalemleri memnun etmek için yoğun çaba sarf eden Mülki Erkan'ımızı bu millet tebrik mi edecek sanıyorsunuz. 

Depremde evini barkını kaybeden vatandaşlarımızın büyük bir kısmı hala çadırlarda çileli bir yaşam sürüyor. Bunu hepimiz biliyoruz.  Valimizin Adıyaman Tanıtım günlerinde kürsüye çıkıp "Bu insanların yaralarını hep beraber saralım. Kim ne katkı yapabilir diye halka seslenmesi gerekmezmiydi?

Adıyaman halkının oyları ile seçilmiş Belediye Başkanımızın İstanbul'da ki işadamlarımıza seslenmesi yardım dilemesinin ne zararı vardı? 

Hiç bir sorunu çözemeyen, Enkazlarin içinde debelenen bu mülki erkan, bahsettiğim klavye silahsörlerini memnun etmek için görevlerini başarılı bir şekilde gercekleştirmişlerdir. Helal olsun..

Adıyaman'da halkın oylarıyla Meclise gönderdiğimiz Milletvekillerimiz nerdeydi? Peki..

Onlarında çok işi vardı eminim. 

Umarım Adıyaman Tanıtım günlerimiz devam ederken bu yöneticilerimizin aklı biraz halktan yana olur.. 

Bizde helal olsun deriz...

Ve Selam....                             

Abdurrahman Kurtbey


Anahtar Kelimeler: OLMASANIZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş