SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİN 1 YILLIK PERPORMANS GÖZLEMİMİZ

SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİN 1 YILLIK PERPORMANS GÖZLEMİMİZ

Evet Millet sandığa gitti ve kendilerini Ankara’da temsil edecek vekillerini seçti Ankara!ya yolladı.

Neyemi yolladı? Elbette Adıyaman’a ve adıyaman! lıya Yatırım getirsinler ili yaşanabilir bir kent haline getirsinler diye vekalet verdi. Ve ankaraya yolladı.Bakalım durum nedir?

1-Ak parti milletvekili İshak ŞAN: Ankarayı bilmesin den dolayı kısmen avantajlı durumdadır. Beyefendi kişiliğiyle uyumlu bir tutumla çalışıyor projelere doğru odaklanırsa İkili ilişkileriyle ile katkı sağlar. Nihayetinde Adıyaman IN GÜNDEMİNDE DAHİ OLMAYAN 750 KİŞİLİK Şehir HASTANESİ yapım sözünü alan 1.Aktör oldu. Yerel Küçük talep ve oyunlara kendisini kaptırmadan, yatırımlara yoğunlaşması lazım bütün il geneline aynı oranda yatırımı zorlaması lazım.

2-Ak parti Millet Vekili Mustafa ALKAYIŞ. Teşkilatın en alt kademelerinde yetişmiş ilin her derdini dert edinmiş pişerek geldiği için hem Brokrasiye HEM Halka uyum sağlayarak ilerliyor 750 kişilik Şehir hastanesi kararında pay sahibidir. Halkın içinden çıkmıyor lakin sorunların çözümünde de aynı hıza ulaşması lazım.

3-Ak parti Milletvekili Hüseyin ÖZHAN; Duruşuyla güven veren Yöneticilikten gelen halkında içerisinden gelen birisi ancak bir bölgeye değil ilin tümüne yayılması farzdır. 750 kişilik Şehir HASTANESİ yapımının aktörlerinden biridir. Tavır koyması, talep etmesi ve çözüm odaklı gidişatı doğru olan yoldur.

4-Ak Parti Millet Vekili Resul KURT: 1 sıra Vekıllıkten seçildi. Yükü, sorumluluğu, hepsinden fazladır. Çünkü 1. Sıraya koyan sayın Cumhurbaşbanı!mıza karşı da sorumluluğu vardır. Ancak Sayın Resul KURT kurulan 750 kişilik şehir hastanesinin kurulumundan 1 gün önce görüşmemizde neler dediğini hatırlar? heralde.Ayrıca kamuoyunda uyumsuz bir görüntü çizmekte kibir kokusu gelmektedir. Kendisini arayan vatandaşlara beni böyle küçük işler için aramayın dediğini duyarız Tv ekranlarında EMEKLİLERİN bütçeye yük olduklarını diyerek maalesef halkla bağlarını zedelemiştir. TİCARİ İŞLERİNİ bırakması gerekir Halkına odaklanmak zorundadır sayın KURT. Zaman geçmeden Halkla bütünleşmeli Mütevazilik dolu olmalı Tepeden üst perdeden vuruşlarını terk etmelidir. Bu tutumları Hem kendisine Hem Partiye Hem Sayın Cumhurbaşkanı’na ZARAR VERİR.

EN BÜYÜK BEKLENTİ SAYIN KURT’un ASKONUN FABRİKALARINI İLE NE ZAMAN GETİRECEKLER SORUSUDUR. (KENDİLERİNİN SÖZÜ VAR)HALK BU YATIRIMLARI BEKLEMEKTEDİR.

5-CHP Milletvekili Abdurrahman TUTDERE: İlin bütün sorunlarıyla ilgili durumdadır elinden geldiği kadar sorunları meclis gündemine taşımaktadır. Sadece şuna dikkat etmelidir.Yatırım hizmet gelsin adıda kazancıda getiren iktidarın olsun demeli.Böyle adımlar atılmalı mesela gölbaşında kı bir takım yatırımların alınmasında konuya hassasiyet gösteren Ak parti milletvekillerinin çabası bir erken basın açıklamasıyla zedelenmeye çalışılmış buda Gölbaşı’ya zarar veren bir tarz olur.

VE VEKİLLERİMİZDEN BEKLENTİLERİMİZ.

1-Kentsel dönüşüm kapsamında 1 ev yapacak bir depremzade 600 bin tl daha kazma vurulmadan masraf etmek zorundadır bunun valilik çevre şehircilik veya belediyeye ücretsiz yapılmasının sağlanması projeler 150 bin kontrol mühendisliği 150 sondaj 100 bin yapı denetim 150 bin diğer harçlar vs 50 bin verilen 750 bin hibe gidince elde var sıfır.

2-kamu imkanları seferber edilip ev yapan garıbanlara harfiyat temel kazımı konusunda yardımcı olmak

3-3 yıl adıyamananın vergi ve sgk dan muaf hale getrilmesi

4-Bütün hazıne alanlarının ile yatırım yapacak yatırımcıya sorunsuz tahsis edilmesi

5-750 kişilik şehir hastanesi temelının süratle atılması

6-belediyenın konut yapımında kat yoğunluklarının tek tip yapılması için çevre şehirciliğin yasal denetleyıcı yapılması

7-kurumlara giripte benım arkamda şu vekil var diyen ve diyecek kişilere bu fırsatın verılmemesi.

8-yollarımızın ve barajlarımızın artık bitirilmesi planlama esnasında ödeneklerın alınması

9-acilen ıkı müzenın yapılması 1 müze 2.deprem müzesi olmak üzere

10-şehirde fiatların kontrol altına alınması için gereken her türlü tedbirin alınması.

HER BAKANLIKTAN KAPILARI AŞINDIRARAK ÇÖKTÜK BİTTİK DİYEREK EN AZ 3 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 1 ASKERİ YAPI MUTLAKA ALINMALIDIR.

11-YENİ OSB SÜRATLE AÇILMALIDIR.

12-İLİN YEREL DİNAMİKLERİNİN PLANLI ORGANİZELİ AKTIF VE DİSİPLİNLİ HALE GETİRMEK.

ZEKİ DİŞKAYA AGC BAŞKANI