KÖŞE YAZARLARI 26.11.2021 17:31:16 0

SADECE SEN ÖLMEDİN MÜSLÜME BEBEK! SENLE BİRLİKTE VİCDAN DA ÖLDÜ!

SADECE SEN ÖLMEDİN MÜSLÜME BEBEK! SENLE BİRLİKTE VİCDAN DA ÖLDÜ!

SADECE SEN ÖLMEDİN MÜSLÜME BEBEK! SENLE BİRLİKTE VİCDAN DA ÖLDÜ!

Müslüme üç yaşındaki bir kız çocuğu... Her çocuk gibi Müslüme melek kadar masum ve güzel. Müslüme ailesinin kamp kurduğu yerde dağda kaybolur ve bir hafta sonra cesedi bulunur. Ailesinin arama kurtarma ekiplerini yanlış yere yönlendirdiği ve cinayet olabileceği şeklindeki korkunç soruşturmalar cinayeti ortaya çıkarır. Yapılan DNA sonucu Müslüme’nin biyolojik babası dedesi çıktı. Tamam, yapılan tecavüz ensest, suç ve günah boyutu çok büyük. Bir şeyin altını ısrarla çizmek istiyorum. bı çocuk zindanda olsa ensestede olsa masumdur. Kirli veya kötü değildir. Her ne kadar çirkin bir eylemin sonucunda oluşsa da kendi varoluşu eksiksiz, lekesiz ve mükemmeldir. Böyle bir yavruyu hor gören toplumsal bakış açısı en az o tecavüz, ensest ilişki kadar insanlık dışıdır. Anlatmak istediğim olayın vahameti ensest ve tecavüz ile sınırlı değil. Müslüme olayı toplumdaki bazı meselelerin ne kadar kangren haline geldiğini de gösteriyor.

Başımıza bu nerden geldi diye şaşırmayın! Bu toplumda baba, baba değil. Anne, anne değil. Dede, dede değil. Arkadaş içi dışı çürümüş bu toplumun. Sadece sen ölmedin minik kız! Senle birlikte vicdan da öldü merhamet te sevgi de. Üzgünüm seninle birlikte insanlık onuru da öldü.

Şu klişeleşmiş sözleri tekrarlamaktan gına geldi özde olsa neyse. Neymiş  “Zalimler için yaşasın cehennem” sözü bir kaçıştır. Cehennemi yeryüzüne indirenler orada yaşamalı, o cehenneme tanık olmalıdırlar.

Artık bu çağda kimin dinli, kimin dinsiz olduğu beni ilgilendirmiyor. Kim fıtrattaki ahlaki yasalara uygun davranıyorsa benim için üstün insan odur.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ADIYAMAN’DA 120 İNŞAAT İŞÇİSİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANELİK OLDU

MALATYA’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU: GÜMRÜK KAÇAĞI MALZEMEYE EL KONULDU

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDE ENGELSİZ KÜTÜPHANE BİRİMİ HİZMETE AÇILDI

OTOMOBİL İLE TIR’IN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

VALİ VAROL’DAN ESNAF ZİYARETİ

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ BAĞIMSIZLIK ŞUURUYLA YETİŞEN GENÇLERİMİZE EMANETTİR