NEREDE SÖZDE ÜMMETİN YİĞİTLERİ

NEREDE SÖZDE ÜMMETİN YİĞİTLERİ

FİLİSTİNLİ COCUKLAR KADINLAR DAHA DOĞRUSU BİR MİLLET TOPTAN YOK EDİLİRKEN NERDELER HANİ? BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ORTADA YOK

Lafa gelince mangalda kül bırakmıyanlar Zevkü sefada zirve yapanlar Ümmet diye ortalıkta fing atanlar

FİLİSTİNLİ COCUKLAR KADINLAR DAHA DOĞRUSU BİR MİLLET TOPTAN YOK EDİLİRKEN NERDELER HANİ? BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ORTADA YOK. Etrafı çepeçevre sarılmış Elektrikleri kesilmiş suları kesilmiş ilaç dahi verilmeyen Ekmek su verilmeyen açlığa ölüme terk edilmiş garip bir Millet. Buda yetmez deyip GÖKTEN BOMBA YAGIYOR FİLİSTİNE Buda yetmiyor.ABD Uçak Gemisini yolluyor ODA VURACAK Buda yetmez Bütün Haçlı zihniyeti ayakta israile destek yağıyor Buda yetmez HAYVANLARA ÖLÜM çığlığı atlırken İSLAM ÜMMETİ NERDE GÖREN VARMI? Mücahitler nerde gören varmı? BİR TEK MEYDANDA TÜRK DEVLETİ VE DEVLETİN BAŞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VAR ÇIRPINIP DURUYOR. Bir günde onlarca dıplomatık girişim yapıyor akan kanı durdurmaya çalışıyor. Peki Müslüman devletler nerde? Arap birliği nerde? Hepsi TOPTAN YAHUDİ VEYA HIRISTİYAN DİNİNİ SEÇTİDE haberimizmi yok?

VAROLASIN TÜRK DEVLETİM

İYİKİ VARSIN

İYİKİ İHAMIZ SİHAMIZ VAR

IYİKİ TANKIMIZ TOPUMUZ VAR

İYİKİ FÜZEMİZ UÇAĞIMIZ VAR

İYİKİ BİZİM DAHA BİLMEDİĞİMİZ CAYDIRICI SİLAHLARIMIZ VAR

İYİKİ SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJIMIZ VAR.

DURMADAN SAVUNMA SANAYİNE YATIRIMA DEVAM EDİLMELİ

Millet varsın zorda olsun bu KATLİAM ŞUNU BİRKEZ DAHA GÖSTERDİKİ

TÜRK DEVLETİ VE TÜRK MİLLETİ MÜSLÜMAN GARİP ÇARESİZ BÜTÜN MAZLUMLARIN TEK UMUDUDUR. RABBİM GÜÇ KUVVET VERSİN.

Ve şu sözde PEYK  müslüman ülkelere ne diyeyim bilmiyorum yahu birlikte bir tavır takınsanız ayağa kalksanız ORTADA NE İSRAİL KALIR NEDE ABD NİN UÇAK GEMİSİ.

Madem sizde bu iman yok BARİ ADAM OLUN O BAŞINIZI YİYESİCE DOLARLARINIZI BİZE GÖNDERİN BİZ 20 BİM KM LİK FUZEDE YAPALIM ATOMDA YAPALIM SIRF KANSIZ VE NAMUSSUZ İNSANLARI TANIYAN BOMBADA YAPALIM. SİZİDE KANATLARIMIZN ALTINA ALALIM BARI BİR NEFES ALIRSINIZ.