GÜNDEM 7.10.2021 14:35:06 0

MÜDÜRLERDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ...

MÜDÜRLERDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ...

MÜDÜRLERDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ...

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DİŞKAYA gündeme dair yaptığı açıklamada aşağıdaki sözlere yer verdi:

Evet bir ili vezir de edecek rezil de edecek olan müdürlerimizden bir tanesini bugün yazmam gerekti.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Hakan GÖNEN. İlimize yeni atanan milli eğitim müdürümüze ilk geldiği zamanlarda hayırlı olsuna gittik. İlk ve tek görüşmemiz bu oldu.

Ama yakinen izliyorum, icraatlarına ve yaptıklarına bakıyorum. Son derece ciddi, faal ve atak. Bugünkü işi yarına bırakmıyor, yapılacak bir işte birilerinin ricasını beklemeden son sürat yapan bir yapısı var.

Bir okulumuzda yoğunluk ve yığılma olduğunu, bunun sayın müdürümüze iletildiğini, sorunu çözmek için sonuç alana kadar ısrarla nasıl kovaladığını gördüm.

Yine bir okulumuza özellikle de bir sınıfa o kadar yığılma olmuş ki şaşırdık. Nedeni nedir diye baktık. Maşallah insanlarımız çocuğumu bu hoca iyidir diye kolundan tutan bu okula ve bu hocaya olsun diye kıyameti koparan koparana olmuş. Öyle bir hal almış ki SInıf 50 kişi olmuş. Hoca şaşkın, müdür şaşkın. Hoca 50 öğrenciye ne desin, ne yapsın? Yine o ataklığını gördüğümüz müdür devrede ve haftaya sınıfı sabahçı öğlenci yapıp sınıfı ikiye bölüp rahatlamanın çaresini bulmuş.

Temennim Sayın milli eğitim müdürümüzün pratik çözümlerle olayların üstüne gittiğini bir sorun olunca hasıraltı etmediğini ısrarla kovaladığını gördük ve temposu artarak devam eder inşallah.

Dün, koltuğundan kalkmayan bir müdürün merkezi hükümetten gelen bir yatırımı ilgisizliği keyfiyeti ve hataları sonucu nasıl rezil ettiğini yazmıştım. Ve devamı gelecek.

Bugün de işinde göz dolduran bir müdürümüzü kaleme aldım. Temennim bu tür müdürlerimizin sayısal olarak ilde çoğalmasıdır.

Adıyaman’da planlayan, işinde uzman, özgüvenli, proje üreten Ankara’dan gelen projeyi rezil eden değil Ankara’dan proje çıkarttıran müdürlere ihtiyaç var. Onun bunun soyadıyla iş yapan değil, bilgi becerisiyle üreten müdürleri başımızın üstünde taşırız. Aksini de acımadan paylaşacağız. Bunları mercek altına almaya, gözlemlerimizi kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz. Kırılmaca yok.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER D2 DE BU HAFTA

Mustafa Kâhtalı (Kâhtalı Mıçe) İsmi Adıyaman Üniversitesinde Yaşatılacak

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET