GÜNDEM 26.11.2021 15:49:44 0

Müdür GÖNEN, Kitap Hazırlama Çalışmalarını İnceledi

Müdür GÖNEN, Kitap Hazırlama Çalışmalarını İnceledi

Müdür GÖNEN, Kitap Hazırlama Çalışmalarını İnceledi

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan GÖNEN, Türkiye Petrolleri Ortaokulunda, Temel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Ömer Faruk GÜNEŞ başkanlığında çalışmalarını yürüten kitap hazırlama komisyonuyla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlimizde bakanlığımız talimatları doğrultusunda oluşturulan kitap hazırlama komisyonu tarafından 2. Sınıf Hayat Bilgisi Çalışma Kitabı ve 6. Sınıf Sosyal Bilgiler Çalışma Kitabı hazırlanmaktadır.

Çalışmalar hakkında konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan GÖNEN, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, öğretim materyallerinin ve ders kitaplarının hazırlanmasına yönelik bünyesinde yaptığı titiz çalışmayla bir komisyon oluşturdu. Alanında yetkin, görev ve sorumluluk bilincine sahip yazılacak olan kitabın içeriği ve o alanda yeterliliği göz önünde bulundurularak alan uzmanı, dil uzmanı ve görsel tasarım uzmanı görevlendirilerek hızlı bir şekilde çalışmalar başlatıldı. Komisyonumuzun çalışmalarını bitirmek üzere olduğu bilgisini almaktan memnuniyet duydum. Hazırladığımız çalışma kitapları öğrencilerinin istifade etmesi için Bakanlığımızca kullanılacaktır. Özveriyle çalışan tüm komisyon üyelerine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Komisyon toplantısı sonrasında Türkiye Petrol Ortaokulu Müdürü Yusuf YILDIZ tarafından Milli Eğitim Müdürümüz Hakan GÖNEN ve komisyon üyelerine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hediye takdim edildi. İl Müdürü Hakan GÖNEN de öğretmenlerimize çiçek hediye etti.

Komisyon çalışmaları sonrasında sınıfları ziyaret eden GÖNEN, öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş