GÜNDEM 30.11.2022 10:02:11 0

MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARININ PROMOSYONU KONUSUNDA SENDİKALAR SUS PUS !

MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARININ PROMOSYONU KONUSUNDA SENDİKALAR SUS PUS !

MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARININ PROMOSYONU KONUSUNDA SENDİKALAR SUS PUS !

2021-2024 Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ziraat Bankası Adıyaman Şubesi arasında ihaleye çıkarılak , ihale sonuncunda Ziraat Bankası ile yapılan protokol gereğince çalışanlara tek seferde ödenmesi şartıyla 3080 TL ödem yapılmıştır.
Ancak yaşanan ekonomik gelişmelerden hükümet tarafından çalışanların ücretlerini arttırmıştır.
Bu nedenle kamu çalışanları, Sendikalar aracılığı ile promosyonların günümüzdeki ekonomik koşullara göre yeniden düzenlenmesi için ilgili kurumlara resmi yazı ile başvuruda bulunmuştur.
Bunun sonuncunda birçok ilde ve birçok kurumda promosyonlar yeniden güncellenmiştir. Fakat Adıyaman milli eğitim müdürlüğü çalışanlarının promosyonları aylardır bir türlü sonuçlanmadı. Bu konuda haber hattımıza onlarca talep ve şikayet mesajı yağdı.
Eğitim çalışanları mesajlarında özellikle sendikaları suçlayarak sendikalar promosyon çalışmalarıyla ilgili neden herhangi bir açıklama yapmıyor, çalışanları ve sendika üylerini neden bilgilendirmiyor, şeklinde sitemlerini belirterek sendikaların çalışanların hak ve menfaatlerini gözetmesi gerektiğini, bu nedenle Adıyaman milli eğitim müdürlüğü çalışanlarının promosyon taleplerinin bir an önce sonuçlandırılması için sendikaların daha fazla çaba sarf etmesi gerektiğini belirttiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER D2 DE BU HAFTA

Mustafa Kâhtalı (Kâhtalı Mıçe) İsmi Adıyaman Üniversitesinde Yaşatılacak

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET