MHP İL BAŞKANI HÜSEYİN ÖZGÜN;
'30 AĞUSTOS TARİHİ BİR DERSİN BELGESİDİR'

MHP İL BAŞKANI HÜSEYİN ÖZGÜN;<br>

MHP İL BAŞKANI HÜSEYİN ÖZGÜN;
'30 AĞUSTOS TARİHİ BİR DERSİN BELGESİDİR'

30 Ağustos Zaferinin çeşitli etkinliklerle kutlandığı Zafer Bayramı kapsamında bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, 30 Ağustos gününün önemine değinerek şöyle konuştu:

'Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramı Aziz Türk Milletine ve Adıyaman hemşirelerine hayırlı olsun. Malumunuz, 30 Ağustos'ta Aziz Türk Milleti ya var olacaktı, ya yok olacaktı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emriyle Türk ordusu 30 Ağustos'ta taarruza geçti. Yunanistan askerleri kendinden çok emindi ama Türk Milleti imanıyla düşüncesiyle savaşa girdi ve kazandı. Türk Milletinin kurtuluşu oradan başladı.Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri orada atıldı.

Tekrar vatanımıza, milletimize ve Aziz Türk milletine hayırlı olsun. Bu vesileyle büyük taarruzda şehit olan Türk askerlerini ve o günden bugüne kadar Şehit olan tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum; nur içinde yatsınlar. Bugün Türkiye Cumhuriyeti rahat yaşıyorsa onların yüzü gözü hürmetine rahattayız. Allah onlardan razı olsun, mekanları İnşallah cennet olsun.'