GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri
GÜNDEM 22.05.2021 09:09:47 0

METİNER Haklı Çıktı

METİNER Haklı Çıktı

METİNER Haklı Çıktı

Ak Parti 24.Dönem Adıyaman Milletvekili Mehmet METİNER “İsimler var bizde. Burada açıklamamıza gerek yok. Kritik yerlerde hâlâ isimler varsa 'Nedamet gösterdiler, sahiplenmemiz, kazanmamız lazım' adı altında bu tür atamalar, tayin ve terfiler yapılırsa korkarım ki FETÖ'yle mücadele konusunda yeniden zafiyet yaşayabiliriz.' dediğinde yer yerinden oynamıştı. Milletvekili METİNER’in haklı olduğu daha açık ortaya çıktı.

Telefonla konuşulup halledilecek veya davet edilip bilgi verilecek istenecek yerde Bakan SOYLU'nun aşırı tepki gösterip canlı yayına bağlanması manidar bulunmuştu.

Devletin Stratejik Noktalarında Bu Tarz İsimler Ayıklanmalı

Anadolu Ajansı muhabirinin VARANK ve PAKDEMİRLİ bakanlara sorduğu soruda ve paylaşım biçiminde bunu açık seçik gördük. Referans ve güvenlik soruşturmalarının en üst düzeyde alındığı, devletimizin en önemli kritik kuruluşu AA muhabirinin yaptığı tetikçilikten başka bir şey değildi. Soru sorma şekli ve aşırı anlaşılmaz tepkisi ve kendi sosyal medya sayfasından paylaşımı ile demokratik tüm ülkelerde başına gelebilecek her şeye hazırlıklı olduğu belliydi. Anadolu ajansı olarak oradayken haberi o an kendi sayfadan canlı yayınla servis edemezsin, habercilik etiği ve kurumsal yapı buna engel. Tabi amaç başka, bile bile lades oldu. Ona tepki gösteren bakan danışmanının yaptığı eski twitter paylaşımları da ortaya saçıldı. Daha bunlar buzdağının görünen yüzleri. Bu tarz isimler referansı kim olursa olsun devletten temizlenmediği müddetçe Türkiye’ye rahat yok...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş