GÜNDEM 12.04.2021 08:48:46 0

Mansur Yavaş'tan Sonra, İmamoğlu da Adıyaman'a Yardım Gönderiyor.

Mansur Yavaş'tan Sonra, İmamoğlu da Adıyaman'a Yardım Gönderiyor.

Mansur Yavaş

İBB Yardım Tırları Yarın Adıyaman'a Geliyor.

Geçtiğimiz aylarda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ, Yayla konak Belediyesi üzerinden İnterneti olmayan çocuklar için ekip ve teçhizat göndermiş, sonrasında da Çölyak hastaları için un ve ekmek desteğinde bulunarak iki kez memleketimiz çocuklarının yüzünü güldürmüştü.

Edindiğimiz bilgilere göre, bu kez de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu tarafından, Adıyaman'daki sekiz belediyenin işçileri ve ihtiyaç sahipleri ile çocuklar için, iki tır dolusu malzeme yola çıkartılmış.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun, Mahalli İdarelerden sorumlu danışmanı Bülent Akköse ve yardımcısı Uğur Sağır'ın, 12 Nisan Pazartesi günü Adıyaman'da olması beklenen iki tır malzemenin dağıtımını yapmak üzere Saat 11:00'de Eski Valilik binası önünde dağıtımı koordine etmek için Adıyaman'a geldikleri de aldığımız bilgiler arasında.

İBB Başkan yardımcısı hemşerimiz, Kahtalı Yasin KARAHAN, CHP İstanbul İl Başkanı Yardımcısı İbrahim Can KIRAN, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak BİNZET ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman TUTDERE'NİN yoğun çabası ile Kömür ve Kahta Belediyeleri dahil, 8 belediyenin işçileri için iş elbiseleri de yer alan tırlarda, maske, bilgisayar, kitap ve İnternet altyapısı için teknik teçhizat ile malzemelerin yer aldığını öğrendik.

Pek çok köy ve kasabada uzaktan eğitime erişemeyen çocukların, kurulacak cihazlarla artık kolayca İnternet erişimi olacağı bildirildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş