MAALESEF EKSİKLERİMİZ!

MAALESEF EKSİKLERİMİZ!

Deprem vurdu yıktı geçti.Arkasından seçimler oldu Seçimlerde Adıyaman’ımızın ölmeden kalabilenleri bütün aksaklıklara eksiklere rağmen sandığa gitti çok büyük bir oranda AK Partiye oy verdi ve 4 AK Parti 1 CHP DEDİ.

AK Partiden halkın umudu ve beklentileri çok yüksek. 4 vekilin yapması gereken çok iş var. Çok koşturmaları lazım Gece gündüz uyumadan usanmadan ilin sorunlarını nasıl çözeceklerse çözmeleri lazım.Bakın nerdeyse 6 aya vardı seçim biteli amma doğru gitmeyen işler var bizim gözümüzden bakışla

MERKEZİ HÜKÜMETİN RUTİN YATIRIMLARININ ÖTESİNDE KATKILARINIZ ELZEMDİR.

1-Vekiller arasındaki nefsi çekişme hem Vekile hem de ile korkunç zarar verir. Bir konuk geldiğinde yol yürüyüşünden bile bunu seziyoruz. Hiç bir Milletvekili HIYMEN DEĞİLDİR Tek başına bir şey yapamaz Hiç bir vekilde ilin Abisi olmak zorunda değildir. AYRICA İLİN SORUNLARINI BİTİRMEDEN ENERJİSİNİ TV PROGRAMI VE BENLIK İÇEREN KONULARA VEREMEZ VERMEMELİDİR.

2-4 VEKİL LER BİR ARADA TOPLANIP YANINA İL BAŞKANINI DA ALIP SAYIN AHMET AYDINLA BİR ARAYA GELİP biz yeni geldik sizde 20 yılın birikimi var yol haritamızı birlikte çizelim demeli ve ilin sorunları somut ele alınıp sonuç alıcı çalışmalar hep birlikte yapılmalıdır.

3-ADIYAMAN 4 vekil verdi ama ADIYAMAN A 1 BAKANLIK VERİLMEDİ BİR GENELMERKEZ ÜST KADROSUNA 1 TEK ADIYAMANLI ALINMADI 1 genel müdür yok daire başkanı yok bürokrat yok BU KONUDA EN AZ 1 GENEL MÜDÜR DAİRE BAŞKANI VEYA gerekli görülen yerlere adıyamanlı bürokrat atanmalıdır. Bu bürokratlarada senet imzalatmalı etrafını biraz tanıdıgın an bende adayım deyıp nefsi için iline zarar vermemesi sağlanmalıdır..

4-Yani 4 vekil bireysel kulvarlardan değil AHMET AYDIN beyin birikiminden istifade ederek Ahmet beyide bir vekil kadar çalıştırmak zorunlulugu vekillerdedir.

5-BÜTÜN VEKİLLER EKİP RUHUYLA HAREKET EMELİ BİRLİK ÖNCE BURADAN SAĞLANMALIDIR. İL BAŞKANI yereli organize etmeli Vekiller ve sayın Aydın merkezden ile kaynak aktarımında seferber olmak zorundadırlar.

6-Millete Bir moral olsun diye ADIYAMAN a bir bölge müdürlüğü alınmalıdır. AYRICA 1 açık 1 kapalı müze acılen tahsıs edilmelidir.

7-OSB Acılen hizmete alınmalı sanayii canlandırılmalıdır.

8-3 SENE SGK VERGİ MUAFİYETİ 4 İLE SAĞLANMALI İLLERE NEFES ALDIRILMALIDIR.

9-4 İLE GEÇMİŞ DÖNEM DEVLET ALACAKLARI MÜMKÜNSE SİLİNMELİ deyilse hafifletilmelidir.

10-4 il yaşayanlarından yakınları cezaevlerinde olanlarına dönük bir af getirilmelidir

11-İlin yeniden inşaası için ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIGINDAN UZMAN bir ekibin ADIYAMANı geniş sokakları nizami yolları RAYLI TAŞIMA sistemi kurulan MODERN BİR KENT PLANLLAMASI ÇALIŞMALARLA GÖREVLENDİRİLMESİ.

12-TYP DEN alınıp akşama kadar kadar yatan insanlar ÖZEL SEKTÖRE VERİLMELİ ÜRETİME KATKILARI SAĞLANMALIDIR.

13-YERİNDE DÖNÜŞÜM TAM BİR CURCUNA HALİNDE BUNUN ENGELLENMESİ İÇİN BÜROLAR KURULMALI vatandaş bir yere giderek bütün iş ve işlemlerini yapabilmesi süreci hızlandıracaktır.

14-SURİYE İRAN IRAK DEMİRLERİ TÜRKİYEYE GİRMEKTEDİR BUNUN MUTLAKA ENGELLENMESİ İLİMİZE ASLA GİRMEMESİ SAĞLANMALIDIR. Çünkü bizim demirin yarı fiatına e teneke gibi demir sözkonusudur.

15-BETON İŞİ SIKI ŞEKİLDE DİSİPLİNE EDİLMELİ STANDARTLARA UYGUN VE FAHİŞ FİATLAR İÇERMEYEN BETONLAR TEMİN EDİLMELİDİR.

Bu yazdıklarım paylaştıklarım milletimin sizlerden beklentilerinin bir kısmıdır yolunuz uzun işiniz zor birlikte organizeli yol alırsanız sonuç hayr olur Bireysellik nefis ön planda oloursa AKİBET KÖTÜ OLUR

ZEKİ DİŞKAYA AGC BAŞKANI