Kamuoyuna hayatii açıklama!!!

Kamuoyuna hayatii açıklama!!!

Kamuoyuna hayatii açıklama!!!

 “HAİN VE BOZUK İNSAN TESPİT UZMANLARI GELiYOR”

İnsanlardan genelde ümidin kesildiği, karamsarlığın hakim olduğu, yalan, dolan kandırma, satma, ihanetlerin bolca olduğu günümüzde tüm bu sorunları çözmeye aday  BONCUK 4 tane UZMAN DOĞURDU VE BURADAN AÇIK ARTTİRMA İLE SATILACAKTIR. ÖZEL YETİŞTİRİLEN BU UZMANLARA SAKIZ-ZEYTİN-ROKET-FİŞEK İsimleri verilmiştir. Özellikleri: her kapıya gerekir; kapıda dursun tek tek önünden geçilsin ; hainleri tanır, bozukları tanır, Fetöcu ve bölücüleri tanır ve ifşa eder. Yalakaları tanır, ispiyoncuları tanır yalancı ikiyüzlü olanları tanır işgal ettiği koltuğun altında ezilenleri anında tanır. Şahsi çıkarları için ülkeyi vatanı öteleyenlerin vay haline tanır.

Günümüzün bozuk karekterli olupta riya yapanları bile tanıyıp deşifre etme özelliklerine sahiptirler. tespitini ısırarark-patisiyle göstererek-üstüne sıcrıyarak tespitlerini yapar.

4 yavru “hain bozuk insan tespit uzmanımızı” satılığa koyduk alıcıları buradan talepte bulunabilirler. Memleketin umudu gibi duruyorlar haydi hayırlı olsun bozuklar kara kara düşünsün sağlama sorun yok.