GÜNDEM 31.10.2022 11:08:53 0

JANDARMA ÇALINAN MOTORSİKLETİ VE HIRSIZLARI 12 SAATTE BULDU'

JANDARMA ÇALINAN MOTORSİKLETİ VE HIRSIZLARI 12 SAATTE BULDU'

JANDARMA ÇALINAN MOTORSİKLETİ VE HIRSIZLARI 12 SAATTE BULDU

Adıyaman Merkez İlçe Durukaynak köyünde 28 Ekim 2022 günü M.G. isimli şahsa ait motorsiklet evinin önünden kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınmıştır.
Meydana gelen olay ile ilgili olarak Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timleri ile ortak çalışma grubu oluşturulmuş ve yapılan araştırmalarda Durukaynak - Adıyaman merkez arasında (10 farklı bölgede) bulunan işletme, site ve Emniyet MOBESE kayıtları bindirmeli olarak izlenmiştir. Kamera kayıtları incelendiğinde olay gecesi Durukaynak köyünden Adıyaman istikametine gece geç saatlerde (2) adet motorsikletin peş peşe geçtiği görülmüş,kayıtlar sırası ile izlendiğinde motorsikletli şahısların Adıyaman merkezde bulunan bir siteye girdiği tespit edilmiştir. Site ve etrafında yapılan araştırmalarda şüpheli (2) şahsın T.G.A. ( Hırsızlık suçlarından 4 adet olmak üzere toplam 5 adet suç kaydı mevcut) ve İ.C. (Hırsızlık suçundan 9 adet olmak üzere toplam 13 adet suç kaydı mevcut) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.
İ.C. isimli şüpheli ikamet ettiği site içerisinde yakalanmış ve çalıntı motorsikletin yerini göstermesi sonucu motorsiklet savcı talimatı ile olay mağduruna teslim edilmiştir. Motorsiklet Hırsızlığı olayına karışan ve yakalanan (3) şüpheli M.G. , T.G.A. ve İ.C. ile ilgili adli işlemler yetkili makamlar kontrolünde devam etmektedir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş