ASAYİŞ 28.09.2023 15:11:00 0

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA DUYURDU.

15 Temmuz hain darbe girişiminde topçu ve füzeler okul komutanlığında görev yapan ve FETÖ üyesi olarak tespit edilen Albay Şaban Demiraslan, Aksaray'da askeri operasyonla saklandığı evde yakalandı.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA DUYURDU.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından "topçu ve füze okul komutanlığında" görev yapmış olan ve FETÖ'nün suçlarından müebbet hapis cezasına çarptırılan Albay Şaban Demiraslan, Aksaray'da bir operasyon sonucu saklandığı evde yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu önemli operasyonun ardından faaliyetlerini şöyle açıkladı: " 15 Temmuz hain darbe girişiminde topçu ve füzeler okul komutanlığında görev yapan ve FETÖ üyesi olarak tespit edilen Albay Şaban Demiraslan, Aksaray'da askeri operasyonla saklandığı evde yakalandı." Bu olay, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hala devam eden adalet mücadelesinin bir parçası olarak önemli bir adım olarak kaydedilmeye başlandı.

Demiraslan'ın yakalanması, ülkenin demokratik değerlerine ve hukukun üstünlüğüne bağlılığı gösterilerek bir gösterge olarak kabul edildi.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş