Tarih: 17.08.2023 16:47

İÇ İŞLERİ BAKANIMIZA TEŞEKKÜRLER OLSUN.

Facebook Twitter Linked-in

Ne hikmetse uyuşturucu ülkeye giriyordu girerken ton bazında veya kiloya inince görülemiyordu iş grama bölününce her gün bize maillerle haberler ajanslarımıza düşüyordu 5 gram on gram 15 gram yakalandı haberleri yapmaktan bıkmıştık. bu şekilde on binlerce genç bu tuzağa düşüyor ve bağımlı hale geliyordu en son İstanbul'da sanırım bir genç annesinin kafasını kesip balkondan atmıştı. ÜLKE UYUŞTURUCU İŞGALİ ALTINDAYDI!

Ve gine ne hikmetse YENİ GELEN İÇİŞLERİ BAKANIMIZ göreve geldikten sonra sınırlarda ton ton 300 kılo 200 kilolar peş peşe yakalanıyor ülkeye girişi dağıtımı engelleniyor nasıl bir stratejik adımla bu oluştu bilmem AMA İÇİŞLERİ BAKNIMIZ VE EMNİYET JANDARMA EKİPLERİ DOĞRU YOLDA.

NE ZAMAN SINIRLARDAN MUZLARIN İÇİNDEN GEMİLERDE GÜMRÜKLERDE TON TON ZIKKIM YAKALANIR ÜLKEYE GİRİŞİ engellenirse o zaman gençlerimizi koruma altına almış oluruz. Şu anki gidişat iyi inşallah dahada Radikal tedbirler alınır. geçmişte hangi hatalar yapıldı kim bu illetten zengin oldu onuda didik didik etmek lazım. ve boynunu koparmak lazım. yasal düzenlemeyle madde bağımlılarının tedavi zorunlulugu getirilmesi dogru olmuştur. birde ton yakalasan yakalayana bir aferin yok gram gram yakalayana yasayla ödül var ise bu çok tehlikeli bir düzenlemedir. bunu tam bilmiyorum ama bunun olmaması lazım.

Zeki Dişkaya 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —