Genel 7.07.2021 14:25:31 0

HER ADIYAMANDA NEFES ALANA ÇAĞRIMDIR.

HER ADIYAMANDA NEFES ALANA ÇAĞRIMDIR.

HER ADIYAMANDA NEFES ALANA ÇAĞRIMDIR.

Seçim yaklaşıyor. Seçimlerde kimin bizi temsil edeceğine siz karar verin. Bu milletle ilgilenmeyen, bu milletin derdiyle dertlenmeyen, bu milletin aşı, ekmeği derdi olmayan, bu millet için zaman harcamayan, mücadele etmeyen, ter dökmeyen, düşenin elinden tutmayan, yetimini sormayan, bugüne kadar seçilenlerle ili için mücadele vermeyen, ilin kalkınması için kavga etmeyen, hiç bir Allah’ın kulu vekilliğe başkanlığa aday olmasın.

Gidip metropollerde gününü gün edenler, servetine servet katanlar, sırça köşklerde devran sürenler, gelip millete ben sizi temsil edeyim demesinler. Siz enayisiniz ben akıllıyım demesin

Eğer bu ilde yaşayanlar olarak bizde de azıcık düşünce ve adamlık varsa bu sefer herkes tavrını net ortaya koyup hayır kardeşim sen gidip yıllarca dönüp iline bakmayacaksın bir kuruş yatırım yapmayacaksın bir gün halkını sormayacaksın şimdide gelip ben sizi temsil edeyim diyeceksin kusura bakma YALLAHHH demelidir. Beni temsil edemezsin demelidir.

Yoksa 5 sene yine dedikodu ve karalamayla zaman geçer gider. Yatırım gelmez, aş gelmez, iş gelmez, Adıyaman yerinde saymaya devam eder. Allahlın bir kulu da çıkıp tek laf etmesin o zaman.

Oy namustur herkes oyuna sahip çıkmak zorundadır.

Öyle git devran sür seçim zamanı gel ilden aday ol dönemi kapanmalıdır.

Onun bunun emriyle kimse rağbet görmemelidir.

Jiplere binip kimsenin oyuna talip olup millet kandırılmamalıdır.

Millet dik durmalıdır


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş