Hayati İnanç Adıyamanlılarla Buluşuyor

Hayati İnanç Adıyamanlılarla Buluşuyor

Hayati İnanç Adıyamanlılarla Buluşuyor

Adıyaman Belediyesi öncülüğünde çeşitli kurum ve kuruluşların katkılarıyla Adıyaman’a davet edilen Yazar-Avukat ve TRT Program Sunucusu Hayati İnanç, Adıyamanlılarla buluşacak.

Adıyaman Belediyesi ile Gençlik ve spor Bakanlığı, Yeşilay Adıyaman Şubesi, Genç Gönüllüler oluşumu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından düzenlenecek olan ‘Nesl-i Şahane Sohbetleri’ konulu konferansa katılmak üzere Adıyaman’a gelecek olan Yazar-Avukat ve TRT Program Sunucusu Hayati İnanç, Adıyamanlı hayranlarıyla buluşacak.

24 Ağustos Salı günü saat 20.00’da Adıyaman Üniversitesi M. Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan konferans ile ilgili bilgi veren yetkililer, usta yazarı Adıyaman’da ağırlayacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Aynı gün saat 17.00’da Altınşehir Hacegan Park’ta bulunan Hayathanem Kitap Kafe’de imza etkinliği düzenleyecek olan Usta Yazar Hayati İnanç’ın vereceği konferansın ücretsiz olduğunu da sözlerine ekleyen yetkililer, tüm gençleri etkinliklere davet etti.