GÜNEYDOĞU BASINI KİLİSTE BULUŞTU

GÜNEYDOĞU BASINI KİLİSTE BULUŞTU

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF), 7 Aralık Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde Kilis’te toplandı.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu bünyesinde bulunan 9 federasyondan biri olan Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nun yönetim kurulu üyeleri, Kilis’te önemli temaslarda bulundu. 7 Aralık Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümüne denk getirilen programda, ziyaret, temas ve toplantılara yer verildi.

GGF ÜYELERİ, PROTOKOL ZİYARETLERİ YAPTI

        Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Adıyaman ve Gaziantep illerinden gelen cemiyet başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Kilis'te protokol ziyaretlerini gerçekleştirdi.

         Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Abdullah Alpdağ’ın ev sahipliğinde bir araya gelen gazeteciler, Kilis Valisi Tahir Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu ve 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’u ziyaret etti. Vali Şahin, GGF Genel Başkanı Mehmet Çelik ve basın mensuplarına ziyaretlerden ötürü teşekkür ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu da basın mensuplarını Kilis’te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Rektör Karacoşkun, demokratik ve şeffaf bir toplumun oluşmasında basının önemini vurguladı.

GAZETECİLER, YAPTIKLARI ZİYARETLERDE KİLİS HAKKINDA BİLGİ EDİNDİ