GÜNDEM 19.05.2021 13:19:13 0

Gölbaşı’da 19 Mayıs Kutlaması

Gölbaşı’da 19 Mayıs Kutlaması

Gölbaşı’da 19 Mayıs Kutlaması

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından milletimize armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıldönümü, Gölbaşı Kaymakamlığı Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk Büstüne Çelenk sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kutlama, İlçe Gençlik Spor Müdürü Metehan ADIGÜZEL’in konuşmaları ve genç sporcularımızın eskrim, badminton sporları ile ilgili gösterileriyle devam etti.

Düzenlenen program, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümü ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilgili branşlarda dereceye giren sporcularımıza Gölbaşı Kaymakamı Mutlu KÖKSAL’ın ödüllerini vermesiyle son buldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa;

Gölbaşı Kaymakamı Mutlu KÖKSAL, Belediye Başkanı İskender YILDIRIM, Balkar Belediye Başkanı Orhan ORHAN, Harmanlı Belediye Başkanı Ahmet DEĞİRMENCİ, İlçe Emniyet Müdürü Komiser Şahin GÜL, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet YAMAN, Ak Parti İlçe Başkanı Hakan TOYDAŞ, MHP İlçe Başkanı Mustafa ÇIRAKOĞLU, CHP İlçe Başkanı Emine KÖSELER, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş