GENÇLİK VE UYUŞTURUCU KAHPELİĞİ !

GENÇLİK VE UYUŞTURUCU KAHPELİĞİ !

TÜRK GENÇLİĞİ UYUŞTUCUNUN ACIMASIZ SALDIRISI ALTINDADIR.

GENÇLİK VE UYUŞTURUCU KAHPELİĞİ !

Devletimin Koruyamadığı, Muhafaza edemediği, ve uyuştucunun pençesine atılan gençlik CEZAEVLERİNDEN AF YASASIYLA BIRAKILMALIDIR.Esas ceza BİR kurumu yönetip bu çocukların bu hale gelmesi için UYUŞTUCUYU ÜLKEYE SOKANLARIN GÖZ YUMANLARIN TEDBİR ALMAYANLARIN CEZALANDIRILMASI DOĞRU OLANDIR.Bu gençlik KURBAN EDİLMİŞTİR.

TÜRK GENÇLİĞİ UYUŞTUCUNUN ACIMASIZ SALDIRISI ALTINDADIR.

Uyuşturucu Türk Genliğine musallat edilen TERÖRDEN DAHA TEHLİKELİ bir beladır.

VE MAALESEF ÜLKE GENELİNDE MİLYONLARCA GENÇ BU İLLETİN PENÇESİNDEDİR.

Devlet Gençliğini Korumak zorundadır bu Devletin asli görevidir amma gelin görünkü uygulamada bir çok bilinmeyen anlaşılamayan ve heder olan bir gençlik var

BU İLLETİN PENÇESİNE DÜŞÜP MAHVOLAN CEZAEVLERİNDE CEZA YATAN ÇOCUKLAR DAN DAHA ÇOK SUÇLU OLAN Gençliğini koruyamayan bu illeti ulaşılır yapan gerekeni zamanında yapmayan sorumlulardır. ESAN SUÇLU bu zemini hazırlayan, buna geçit veren, ve bu gençliği yok etmeye çalışan bu belayı engellemeyenlerdir.

O yuzden

1.KiLO KİLO TON TON UYŞTURUCU SATIP yakalanların daha ağır cezalara çarptırlması gerekir

2.Tuzaga düşürülüp bu uyşturucu baronlarının ruhen ve madden kölesi yapılan geçliğin rehabilite edilip cezaevlerinden bırakılıp topluma kazandırılması DEVLETİN ASLİ VE ZORUNLU İŞİDİR.

Hem gençliğini korumayacaksın hem cezalandıracaksın bu adil bir şey deyil

Bir önceki bakan zamanında ortalığın hali şuydu maalesef. Ton ton yakalama çok nadirdi ve uyuşturucu il ilçe köylere kadar rahatça giriyor ve gram gram gençlere satılıyor ve gençlik köle haline getiriliyordu yasal boşluklar vardı hala var bir kere madde kullananı savcılar serbest bırakıyordu 2 kez 3 kez bir tedbir alınmadan gençlik bırakılıyordu ve her çıktıkça bu maddeye müptela olmuş gidip yeniden madde alıp içiyordu adeta git içmeye devam et dercesine sonuç ANASININ KAFASINI KESEN GENÇ gördük aileden kopan gençlik toplumdan kopan gençlik madde bulmak için hertürlü şeyi yapan gençlik ve sonuç ya mezar ya cezaevi oluyordu. Oysa yapılması gereken bir kez bu illeti içen genç savcılıklar tarafından alıkonulmalı hastaneye zorunlu alınmalı tedavi edilmeli ve sonra serbest bırakılmalıdır.

İÇİŞLERİ BAKANI DEĞİŞTİ ALİ YERLİKAYA GELDİ Ülkede her gün tonlarca uyuşturucu alınıyor. Çeteler peşpeşe yakalanıyor baronlar fare gibi tek tek alınıyor umarım bu hız artarak devam eder Sayın Bakanımıza kolaylıklar diliyorum. NE HAZİNDİRKİ BUKADAR HIZLI BİR ŞEKİLDE BARONLARIN UYUŞTURUCUNUN KANUNSUZLARIN ÜSTÜNE GİDEN BAKANIMIZA KARŞI BİR KAMUOYU OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR. Fakat gerçek şudur Sayın bakanım türk billeti analar babalar sizinle birliktedir ülkeyi Çetelerden Mafyalardan Baronlardan uyuştucu tüccarı kansızlarından temizlemek için büyük bir gayret içerisindesiniz dua alıyorsunuz. BİR AVUÇ VELVELECİYE BAKMAYIN SİZ. MECLİSE ÇAĞRIMIZ Yasal düzenlemenin süratle yapılarak

TONLARCA UYUŞTURUCU GETİRİP SATANLARIN MAL VARLIGINA EL KONULMALI VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALIDIR.HATTA BUNLARIN DİLİ KESİLMELİDİR. DEVLETİMİZ

Cezaevlerinde bulunan yüzbinlerce bu maddenin esiri olup cezaevlerinde yatan gençlerden sizi koruyamadık muhafaza edemedik deyip rehabilite edilip ÇIKARILACAK BİR AF YASASIYLA HEPSI TOPLUMA KAZANDIRILMALIDIR.

Kanser hastalığından daha kötü bir hastalık olan madde içmek yeniden tanımlanmalı içenler anından alınmalı toplumun içine bırakılmamalı ve süratle TEDAVİ EDİLMELİDİR. DEVLET BUNUN İÇİN VARDIR. GENÇLİĞİNİ KORUYACAKSIN.