GÜNDEM 31.03.2022 17:45:49 0

FUAT SEZGİN ORTAOKULUNDA EĞLENCELİ SEMİNER

FUAT SEZGİN ORTAOKULUNDA EĞLENCELİ SEMİNER

FUAT SEZGİN ORTAOKULUNDA EĞLENCELİ SEMİNER

Abdurrahman Akçal ve Selahattin Alptekin'in konuşmacı olarak katıldıkları 'Meslekleri Tanıyorum' seminerinde kahkahalar eksik olmadı.

Prof.Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Kılınç ve okul idaresinin davetiyle, Meslekleri Tanıma Kulübü tarafından organize edilen seminerin konukları; Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Gazete02, Yamanekspres.com ve Kanal İKİ İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Abdurrahman Akçal ve RadyoTek ile MedyaTek Gazetesi , medyatekhaber.com İmtiyaz Sahibi Gazeteci Selahattin Alptekin oldular.

Gazetecilik, Radyo Yayıncılığı, İnternet ve Sosyal Medya Haberciliği, Podcast ve diğer yeni dönem araç ve mecralarıyla birlikte, Metaverse üzerinde basının ne şekilde dizayn olacağına dair deneyim ve öngörülerini anlatan Akçal ve Alptekin, zeka küpü öğrencilerle birlikte kahkahaların eksilmediği eğlenceli bir seminere imza attı. Akçal ve Alptekin'e; nasıl gazeteci olunur, haber yaparken baskı görüyor musunuz, yaptığınız haberler nedeniyle tehdit edildiniz mi, darpedildiniz mi, hangi derslerim daha iyi olursa başarılı bir basın mensubu olurum, gazeteciler ne kadar para kazanıyor ve yazarken sizi en çok zorlayan-duygulandıran haber neydi gibi pek çok sorunun yöneltildiği seminer, Prof.Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Kılınç, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş