Genel 10.05.2022 18:27:19 0

Engellere Takılmayan Yazarımız Hatice ATAŞ

Engellere Takılmayan Yazarımız Hatice ATAŞ

Engellere Takılmayan Yazarımız Hatice ATAŞ

Bugün Adıyaman Gazeteciler Cemiyetimize, Hatice ATAŞ isimli bir kardeşimiz ziyarete geldi. Beraberinde ise diyanet vakfından hocalarımız var. Öncelikle fiziki olarak cenabı hakkın emri olan birtakım engeller, şahsında oluşmuş olsalar da Hatice, onların hiçbirine aldırış etmemiş, büyük iradesiyle büyük dirayetiyle ve büyük azmi ile böyle güzel bir kitap yazmış. Bu kitabın bugünde imza günü programı varmış ardından da bizleri ziyarete gelmişler. Biz neler yapabiliriz diye düşündük, milli eğitimle gerekli görüşmeleri yapacağız, sizlere destek olunması, yardım edilmesi lazım. Ben sizi de böyle güzel bir çalışma yaptığınız için hele hele bu kültürel dezenformasyonların patladığı, ahlaki çöküntünün insanları gün be gün depresyonlara ve intiharlara sürüklediği, Türk devletinin ve Türk milletinin ana çekirdeği olan aile yapısının içerisine dinamitlerin konulduğu bu ortamda, helal sevgi diye çok anlamlı bir kitap yayınlamışlar, Bunu nereden temin edebiliriz vatandaşları bilgilendirmek adına bizlerle paylaşır mısınız?

Diyanet Vakfı Görevlisi;
Hatice kardeşimiz, Helal Sevgi kitabını ekim ayında yayınladı. Tam olarak orada, dine göre, islama göre sevgi nasıl olmalı, gençler nasıl birbirine yaklaşmalı, nasıl birbirini sevmeli, İslam’ın ve Allah’ın koymuş olduğu ölçüler çerçevesinde kurallarını belirleme, onlara daha güzel, daha muhabbetle nasıl yaklaşılabilir onu anlatmaktadır. İsterim ki gençler bu kitabı okusun, kendilerine İslamiyet’in sevgi ile ilgili normlarını kendilerinden olan biri tarafından kaleme alınmış bu eserden öğrensin.
Özellikle Allah, Zeki hocamızdan razı olsun. Çok güzel açıkladı, günümüzde gençliğin tamamen çöküntü halinde olduğunu çok güzel bir dille ifade etti. Kendilerine bizi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş