GÜNDEM 5.02.2024 12:23:00 0

DEVA PARTİSİ İL BAŞAKNI MEHMET ANAÇ’TAN DEPREM ŞEİTLERİ MESAJI

Bilindiği üzere asrın felaketi olarak adlandırılan 6 şubat 2023 günü yaşanan depremde şehit olan canlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine ve sevenlerine rabbimden sabırlar dilerim

DEVA PARTİSİ İL BAŞAKNI MEHMET ANAÇ’TAN DEPREM ŞEİTLERİ MESAJI

 Bilindiği üzere asrın felaketi olarak adlandırılan 6 şubat 2023 günü yaşanan depremde şehit olan canlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine ve sevenlerine rabbimden sabırlar dilerim. Yaralanan  ve tedavileri halen devam etmekte olan vatandaşlarımıza  da en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları için rabbimden acil şifalar dilerim. 
Rabbim bu büyük travmayı yaşamış olan tüm vatandaşlarımıza sabır versin. Bir kez daha belirtmek isteriz ki doğal afetler tabiatın bir kanunudur. Depremler geçmişte dünyamızda olduğu gibi yarında olmaya devam edecektir. Fakat buna karşı tedbirli olabilecek irade ve aklı Allah hepimize nasip etmiştir . 
Birilerinin ihmalkarlığı bir başkasının hayatına mal oluyorsa buna kesinlikle kader denilemez. Bu gerekçe ile siyaset üstü bir akıl ile Adıyaman’ın bir an önce bundan sonra olabilecek felaketlere hazırlıklı olması ve gerekli tüm tedbirlerin alınması gerekmektedir. 
Son zamanlarda maalesef kimi çevrelerin sanki bu elim hadise hiç yaşanmamış gibi rahatlık ve farklı siyasi emeller içerisinde olduğunu görmekteyiz. Akla ve bilime dayalı adımlar atılmalı ve farklı alanlarda  uzmanlığı olan,  siyasi görüşü ne olursa olsun Adıyaman için her türlü fedakarlığı yapabilecek kesimler yan yana getirilmelidir. Unutmayalım ki Adıyaman,  birbirinden kıymetli ve değerli, memleketi için elini taşın altına koyabilecek farklı alanlarda uzmanlaşmış tanınan ve sevilen yüzlerce simayı içinde barındıran, kültürel değerleri yüksek bir şehirdir. 
Bizler siyaset de hakkı ve adaleti kendimize ilke bilerek; toplumsal sorunlara çözüm üretmek amacıyla, siyaseti her zaman çözümden yana tavır takınan bir unsur olarak görmekteyiz.
Bu nedenle Siyasetin,  Adıyaman sevdasının önüne geçmeden  gerekli adımların atılmasını umut ediyoruz. 
Girdiğimiz her platformda belirttiğimiz gibi; Biz, Deva kadroları olarak memleketin iyileşmesini ve yarınlarımıza daha güzel bir Adıyaman bırakma ülkümüzü siyasetin üstünde bir hedef olarak gördüğümüz için üzerimize düşen her türlü vazifeyi seve seve yapabileceğimizi tüm kamuoyuna bildirmek istiyoruz.
MEHMET ANAÇ DEVA PARTİSİ İL BAŞAKANI


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş