SİYASET

SİYASET Haberleri
SİYASET 23.06.2021 14:46:25 0

Deva Partisi’nden AGC’ye Ziyaret

Deva Partisi’nden AGC’ye Ziyaret

Deva Partisi’nden AGC’ye Ziyaret

Deva Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Bahattin ÜŞÜMEZ ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DİŞKAYA’ya ziyarette bulundular.

Başkan ÜŞÜMEZ “Adıyaman Belediyesi sosyal medyada 3 resim paylaşarak iş yapıyor. Adıyaman’ımızın sorunlarının gündeme getirilmesi gerekli olduğunu düşünüyoruz. Memleketimiz için faydalı olacağına inandığımız sulu tarıma geçilmeli. Sulu tarıma geçilince çiftçilerimiz bunun çok faydasını görecekler. 1 Temmuz’da başlayacak olan tütün yasağından dolayı birçok vatandaşımız sıkıntı yaşamaktadır. Bu durum acilen çözüme kavuşturulmalı. İnsanımızın önünü kapatmak değil açmak lazım. Adıyaman’ın maalesef %40’ı ırgat olarak geçimini sağlamaktadır. Halkımız yılın belli zamanlarında başka şehirlere ırgat olarak çalışmaya gidiyorlar. Bu ırgatlık yolunda trafik kazalarından dolayı canlarımız gidiyor. Buna bir dur demek lazım. Ayrıca Adıyaman’a hor bakılıyor. Adıyaman’da kullanılan siyasi dil çok sert. Maalesef hukuk herkese eşit işlemiyor. Zengin güçlü olana farklı, fakir olana farklı bir şekilde işliyor. Bu durum da ülkemizde acilen çözülmesi gereken önemli sorunlardan birisidir. İdeoloji peşinde değiliz. Derdimiz Adıyaman halkı için iş ve aş.“ diyerek düşüncelerini ifade etti.

Başkan DİŞKAYA ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan ÜŞÜMEZ’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SIRAÇ ASLAN’DAN MHP MALATYA VEKİLİNE ZİYARET

DEPREMZEDENİN KONTEYNERİ SOYULDU

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN KADIN İŞÇİ YARALANDI

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEKLERİ GÜNCELLENDİ

ADIYAMAN’DA NİSAN AYINDA 34 BİN 154 KİŞİ UÇAK YOLCULUĞUNU TERCİH ETTİ

SAMSAT’TA EDEBİYAT GÜNLERİ YAPILDI