GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri
GÜNDEM 8.10.2021 14:31:34 0

D.S.İ’DE NELER OLUYOR ???

D.S.İ’DE NELER OLUYOR ???

D.S.İ’DE NELER OLUYOR ???

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DİŞKAYA Çifthisar göleti hakkında yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Geçen yaptığımız Çifthisar göletiyle ilgili yanlış uygulamalardan sonra A2 haber ajansımıza şikayetler yağıyor.

Hasancık göleti Uludam köyü sulama alanlarında projeye uyulmadığı, uygulamanın keyfi yapıldığı ve dahası bilgiler geldi. Yakında belgeleriyle bu göleti de ele alacağız.

Hasancık Ve Çifthisar Sulama Göletlerinin ilk tespit edilen resmi kayıtlara geçen hedef sulama alanlarıyla uygulamadaki sulanan alanların aynı olup olmadıklarının, uygulamanın projeye göre yapılıp yapılmadığının yerinde tespiti elzem hale gelmiştir. Yapılacak denetim ve tespitle keyfi uygulamalarla devletin malının heba edilip edilmediği(!) projede belirlenen malzemelerin aynı kalitede kullanılıp kullanılmadığı(!) hidratların gereken yerlere konulup konulmadığı (?) planlama aşamasında tespit edilen sulanacak hedef alanlara neden su verilemediği (?) proje dışı uygulama varsa kimin neden teslim alındığının tespiti kamuoyunu aydınlatacaktır. Keyfi ve proje dışı uygulamaların, eksik teslim almaların devleti çok büyük zararlara uğratma gerçeğinden hareketle bu iki göletin A’dan Z’ye mercek altına alınıp incelenmesi bir zaruret haline gelmiştir.”


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş