GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri
GÜNDEM 29.04.2023 10:59:00 0

Bu sıradan bir seçim değildir!

Bu sıradan bir seçim değildir!

Bu sıradan bir seçim değildir!

Nihayet Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde son düzlüğe girildi

Tabiri caizse her seçim önemlidir ama bu seçim her seçimden önemlidir.

Hem Dünya için, hem Türkiye için, hem de AK Parti listelerinden 1. Sıradan Milletvekili adayı olduğum Adıyaman ve diğer depremden etkilenen illerimiz için önemlidir.

Mazlumların ve mazlum coğrafyaların gür sesi olmak için AK Parti bu seçimlerden güçlü çıkması için herkesin desteğine ihtiyacı var. Ülkesini, devletini, milletini seven, milli ve manevi değerlere önem veren her vatandaşımızın bu seçimde daha fazla çalışması gerekiyor. Verdiğimiz her oy aynı zamanda Türkiye'de CHP üzerinden siyaseti dizayn etmeye çalışan siyaset mühendislerine verilecek en güzel cevap olacaktır. Türkiye'yi milli ve yerli dış politikasından uzaklaştırmak, savunma sanayi ve ekonomisini bitirmeye yönelik talimat alan bir ülke konumuna getirecek muhalefetten bu ülkeye yarar olmayacağını halkımız çok net görüyor.

14 Mayıs seçimleri hem Cumhurbaşkanımızın Dünya beşten büyüktür şeklinde özetlediği misyonun devamlılığı, hem milli ve yerli savunma sanayi yatırımlarının güvenle devamı, doğalgaz ve petrol gibi doğal kaynakların etkin şekilde ekonomiye kazandırılması, deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması ve vatandaşımızın ekonomik refahının sağlanması, kamu hizmetlerinin devamlılığı bakımından önemlidir.

Sadece ülkemize Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz, aynı zamanda Türkiye'nin onurlu ve milli politikasının devam edip etmeyeceğine seçmenler olarak verdiğimiz oylarla karar vereceğiz. Cumhur ittifakı olarak hem Cumhurbaşkanımızı güçlü şekilde destekleyerek yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz, hem de Gazi meclisimizde halkımızı en güçlü şekilde büyük bir çoğunlukla temsil edeceğiz.

Adıyaman'da umudunu depremin toplumsal etkisine bağlayan, sahada hiçbir karşılığı ve varlığı olmayan, hiçbir somut projesi veya becerisi olmayan muhalefet partileri sahaya çıkamıyor, vatandaştan yüz bulamıyor.

Kılıçdaroğlu'na senaryo yazan ajansın, geçtiğimiz günlerde Adıyaman'da karşılığı olmayan iki ziyaret gerçekleştirmesine rağmen karşılık görmeyince mağdur çıkarmaya çalışması da kısır CHP siyasetinin sonucudur. Adıyaman'ın provokasyonlara değil, şehrin yeniden ayağa kaldırılmasına ihtiyacı var. Adıyaman'da bir tek çivisi olmayan bir CHP'nin karşılığı da bulunmuyor. Bugün Adıyaman'da çağrı merkezi muhalefeti yapmaya çalışan, birkaç yeri telefonla arayıp destek isteyen bir muhalefet var ama AK Parti olarak sahadayız.

Hem 14 Mayıs'ta milletimizden destek ve oy isteyen Milletvekili adaylarımız, hem mevcut Milletvekillerimiz, hem de İl Başkanı ve tüm il-ilçe teşkilatımız, belediye başkanlarımız, geçmiş dönemlerde teşkilatlarımızda görev yapmış arkadaşlarımız sahada, vatandaşlarımıza hizmet etme gayretindedir.

Muhalefetin beceriksizliği bugün paçalarından daha fazla akmaktadır.

Adıyaman'da her yerde AK Parti'li belediyelerin hizmetleri var. Bugün İstanbul Büyükşehir veya Ankara, İzmir, Adana, Mersin gibi Büyükşehir belediyelerinin sahada hiçbir hizmet yok. Adıyamanlı hemşehrilerimiz her yerde AK Parti'li belediyelerin hizmetlerini görüyor. Hizmeti kimin vereceğini de, kimin Adıyaman'ı ayağa kaldıracağını da iyi biliyor.

Yeşil Sol Parti adayını sokakta tanıyan olmadığı gibi, kendi tabanında da tanıyan hiç kimse yok. Kaldı ki hiçbir şekilde sokağa da çıkamıyor. Yeşil Sol Adıyaman'da karşımıza çıkaracak aday bulamadığı için Tokat ilimizden bulduğu adayla seçime giriyor. Bu şahıs milletvekili seçilebilirse Adıyaman'a hangi hizmeti verecek, beş yıl bir daha Adıyaman'a uğramayacak, terör örgütü PKK'nın Adıyaman'a sızma amacı doğrultusunda huzurun başkenti Adıyaman'ımızı terör batağına çekme derdinde olacak.

Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman'daki tüm provokasyon ve mağduriyet çabalarına rağmen CHP'nin Adıyaman'dan milletvekili seçtirme şansı kalmamıştır, CHP'ye verilen her oy Yeşil Sol partisine, Adıyaman'ın terör batağına saplanmasını isteyenlerin ekmeğine yağ sürecektir.

Adıyaman'ın tekrar ayağa kalkması için hep birlikte AK Parti'ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olmalıyız.

14 Mayıs Türkiye'nin, Adıyaman'ın kader seçimidir. Kırgınlıkların, küskünlüklerin seçimi değildir. Yaparsa Erdoğan yapar, yaparsa AK Parti yapar.

Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek. Adıyaman kazanacak, Türkiye kazanacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ATSO BAŞKANI TORUNOĞLU 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

2. İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI VALİ DR. OSMAN VAROL BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI GÖREVE BAŞLADI

TÜRKİYE’DE GAZETECİLİK CİDDİ VE SIKINTILI BİR DÖNEMDEN GEÇMEKTEDİR

İŞKUR İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

SAMSATLI ÖĞRENCİ YÜZME’DE YÜKSEK DERECE YAPTI