GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri
GÜNDEM 12.01.2022 12:46:54 0

Bu Nasıl Çile?

Bu Nasıl Çile?

Bu Nasıl Çile?

AKEDAŞ elektrik faturaları Adıyaman’da zulüm olmaya başladı. Bu nasıl bir çile?

Haber ajansımız tarafından Adıyaman çapında yapılan anket araştırmasında AKEDAŞ’ın kestiği elektrik faturalarında çok büyük oranda artış olduğu vatandaşlar tarafından ifade edildi. Bu durumdan mağdur olan bazı vatandaşların yaptığı yorumlar şu şekilde:

“Daha önce ayda ortalama 300 TL fatura öderken bu ay faturamız 600 TL üstüne çıktı. Asgari ücretle geçinen biri olarak bu durum beni çok zorda bırakıyor.”

“Elektrik zammı belimizi çok büküyor. Yani bu elektrik faturasını ödemek için eve ekmek götürmeyelim mi? Faturayı ödeyelim diye evimizin market ihtiyaçlarını almayalım mı? Lütfen bu duruma bir çözüm bulunsun. Halk olarak, vatandaş olarak çok mağduruz.”

“Evde elektrik konusunda tasarruf yapmaya, az kullanmaya gayret ediyoruz. Normalde 100-150 TL arası fatura geliyordu. Evde 4 çocuk var. Aylık birçok masrafımız var. Düşük maaşımla 150 TL’lik fatura ödemede bile zorlanırken ben 300 TL’lik faturayı nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum. AKEDAŞ’tan ve yetkililerden talebimiz lütfen bu elektrik zamları iptal edilsin.”

Bu zamlardan dolayı mağdur olduklarını, çok sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar elektrik zammı konusunda ilgili ve yetkili kurumlardan destek bekliyorlar.

KAYNAK: A2 Medya Haber Ajansı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş