BESNİYİ HALKA SORDUK

BESNİYİ HALKA SORDUK

HALK :BELEDİYEDEN MEMNUN

Ama Afad ve kamu kurumlarından şikayetçi 

D2 Haber gazetesi olarak 11.10.2023 günü Besninin sokaklarına indik esas söz sahibi olan halka sorduk aldığımız yanıtlar şöyle oldu.

Birinci resim:

İki aydır yıkılan enkazlar yerinde duruyor belediyenin hiçbir yetkisi yok afada ve kaymakamlığa çağrımız biran önce bu molozların kaldırılması ve yıkılacak yerlerin yıkılmasıdır

Besnimizde kurulan yeni kent acilen aktif hale getirilmelidir yetkililerim,izden destek bekliyoruz .

Belediye başkanımızdan razıyız elinden geleni yapan bir belediyemiz var ancak imkanımız yok dedi.

İkinci resimde:

İlçemizin en büyük sorunu içme suyuydu Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. gece gündüz demeden çalışarak Besnimize suyu getirdi ayrıca belediye başkanımızı gece 12 de sabahın 4’de Besni sokaklarında görebilirsiniz adam çalışıyor .

Üçüncü resimde:

Belediye başkanımızın en büyük icatlarında biri erkenekte ilçemize getirdiği su oldu devasa bir millet bahçesi yaptı. kütüphane yaptırdı.elinden geleni yaptığına şahidiz dedi.

Dördüncü kişi:

Belediye başkanımız bizden biri Afad boyunca içimizden ayrılmadı. Bizi her gördüğü yerde halimizi hatırımızı sorar evinizde çoluk çocuğunuzda bir zahiyat  var mı der . Gönlümüzü alır.içten sıcak samimi bir insan dedi.

Beşinci kişi:

Besni belediye başkanımızdan memnunuz Allah razı olsun bizden biri halkın içinden bir gün çıkmadı bizden biri oldu çalışmalarından memnunuz kendisine dua ediyoruz dedi.