GÜNDEM 16.02.2022 16:59:44 0

'BESNİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'

'BESNİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'

Emniyet Müdürümüz Sayın İbrahim ERGÜDER, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek personelimiz ile bir araya geldi. İlçemizin genel asayişi ve alınan güvenlik önlemleri hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.
Emniyet Müdürümüz, İlçe Müdürümüz ve sıralı Amirler ile gerçekleştirilen toplantıda 2021 (1 ay 15 gün)-2022 (1 ay 15 gün) zaman aralıklarında meydana gelen olayların istatistiki bilgileri, alınan önlemler ve sonuçları değerlendirildi. Besni ilçe emniyet müdürlüğümüzce,
--2021 Ocak ayı ve Şubat 15 tarihleri dâhil olmak üzere Toplam 91 olay meydana gelmiş ve bunların % 98 i aydınlatılmıştır.
--2022 Ocak ayı ve Şubat 15 tarihleri dâhil olmak üzere Toplam 55 olay meydana gelmiş ve bunların %93 ’ü aydınlatılmıştır.
İlçemizde suç oranlarının azalmasının sebepleri; İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak özellikle pandemi dolayısı ile büro personeli takviyeli, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunabileceği yerlerde yaya ve motorize devriye hizmetleri ile İlçemiz genelinde sahadaki personel sayısı arttırılmıştır. Özellikle Malvarlığına karşı işlenen suçlarda, suça karışan şahısların Güvenlik Kameraları ve Plaka Tanıma Sistemi gibi suçun aydınlatılmasında kullanılan sistemlere karşı duyarlı oldukları tespit edilerek bu sistemlerin bulunmadığı bölgeler belirlenmiş, bu bölgelerde motorize ekiplerimizin ring halinde bulunma süreleri arttırılmıştır. Ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde hem olayların failleri tespit edilmiş hem de suç oranı azaltılmıştır.

ADIYAMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Birlikte Güçlüyüz


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER D2 DE BU HAFTA

Mustafa Kâhtalı (Kâhtalı Mıçe) İsmi Adıyaman Üniversitesinde Yaşatılacak

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET