GÜNDEM 4.02.2023 17:12:16 0

BESNİ BELEDİYESİ “AŞ EVİ” İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDİYOR

BESNİ BELEDİYESİ “AŞ EVİ” İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDİYOR

BESNİ BELEDİYESİ “AŞ EVİ” İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDİYOR

Besni Belediye 'Aş Evi' Aracılığıyla İhtiyaç Sahiplerine ve Yaşlılara Sıcak Yemek Teslimatı Devam Ediyor Belediye, 'Aş Evi' bünyesinde evinde yemek yapma imkanı olmayan ihtiyaç sahiplerine ve yaşlılarına sıcak yemeklerini ulaştırmaya devam ediyor. Belediye, bu zor zamanlarda vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet etmek için gayretle çalışıyor.

Besni Belediye, ihtiyaç sahiplerinin ve yaşlıların hayatını kolaylaştırmak adına bu adımı atmıştır. Her gün, 'Aş Evi' bünyesinde yapılan yemekler, vatandaşlarımızın evlerine teslim edilmektedir. Bu sayede, evinde yemek yapma imkanı olmayanlar veya yaşlılar, günlük ihtiyaçları olan sıcak yemeklerine ulaşabiliyorlar.

Besni Belediye olarak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırma misyonunu benimsemiş durumdayız. Bu zor zamanlarda vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlıyoruz ve bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Belediye olarak, vatandaşlarımızın günlük ihtiyaçlarını karşılamak ve onların hayatını kolaylaştırmak için gayretle çalışıyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş