Beşiktaş'tan transfer bombası: İstanbul'a geliyor!

Beşiktaş

Beşiktaş, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve son olarak Manchester United'ın tecrübeli stoperi Eric Bailly'i kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı kulüp, bu önemli transferi resmi olarak duyurdu ve futbolcunun bugün İstanb

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada, kulübün Fildişi Sahilli defans oyuncusu Eric Bailly'nin nihai transferi hususunda Manchester United ile anlaşmaya vardığı aktarılırken kulübe önemli hizmetlerde bulunacağına inanılan Eric Bailly'ye üstün başarılar dilekleri iletildi.

İSPANYA EKİBİ ESPANYOL’DA KARİYERİNE BAŞLADI

Eric Bailly, Beşiktaş'ın taraftarları tarafından merakla beklenen transferlerden biriydi ve sonunda Beşiktaş'a katılmak için İstanbul'a geliyor. İspanya ekibi Espanyol'da futbol kariyerine başlayan ve Villarreal'e transfer olan Bailly, bu takımda sergilediği etkileyici performansla adından söz ettirmişti. Ardından 2016 yılında 30 milyon sterlinlik bir transfer ücretiyle Manchester United'a transfer oldu.

Eric Bailly, Manchester United ile geçirdiği altı sezon boyunca UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Lig Kupası ve Community Shield gibi önemli başarılar elde etti. Fildişi Sahilli savunma oyuncusu, bu dönemde toplamda 113 maça çıkarak takımının zaferlerine katkı sağladı.

Eric Bailly'nin Beşiktaş'a katılması, takımın savunma hattını güçlendirecek önemli bir adım olarak görülüyor. Futbolcunun İstanbul'a gelmesiyle birlikte, Beşiktaş taraftarları yeni sezon öncesinde büyük bir heyecan yaşamaya başladı.