Tarih: 03.10.2022 14:43

Başkandan Teşekkür Mesajı;

Facebook Twitter Linked-in

İGERDER Olarak ilk genel kurulumuzu yapilmis olup Dernek Yönetim ve Organları seçilmis bulunmaktadır. Öncelikle bize bu zorlu yolda güvenip başkan seçen tüm Yönetim organları ve üyelerimize Teşekkürlerimi sunarım;

Dernekçilik gönül işidir, parayla ölçülemeyecek kadar önemli bir davadır. Çıkar için kosturulmamasi gereken en önemli unsurlardan biridir. Çıkar olan yerde gönül işi olmaz. Dernek için yapılan bütün uğraşlar halkımız için olduğunun altını çizmek isterim.

Fakat yalnızca bir kişinin kosturmasiyla bu tür işler yurumemekte. Desteksiz hiç bir işten başarı gelmeyecegini hepimiz biliyoruz. Ben insanları desteğe ve manevi duygularını göz önüne getirmeye davet ediyorum. Dernekçilik sağlam temellerle kurulan fedakarlık, özveri ve çıkar gözetmeksizin toplumun her kesimini kucaklayan,

Sevgi saygı hoşgörü eleştiri ve öz eleştiri temelleri üzerine kurulan yeniliğe açık şeffaf ileriye doğru atılım yapan , insanların gelecek beklentilerine yon veren danışmayi birliği sosyal faaliyetlerde aktif rol almayı sağlayan, üyeler tarafından kurulan bir kuruluştur.

'Bir ağaç gibi özgür ve hür, bir orman gibi kardescesine '

Üyeler arasında zitlasma hicbirimize fayda sağlamadığı gibi soğukluk ve kutuplaşmalara neden olur. GELİN BİRLİKTE BU SORUNLARİ ÇÖZMEYE GİDELİM.

En büyük amaç yoksulları koruyup gençlere okuma imkanı sağlamak olsada, daha çok gençleri ön plana çıkararak onlara dernek bilincini ve sorumluluğunu vermek olmalıdır.

Aile ilişkilerinin her geçen gün bozulduğu, ekonomik yetersizliklerden dolayı çocuklarımıza istediğimiz gibi eğitim olanakları saglayamadigimiz.' Bu devirde kimseye guvenmeyeceksin ' veya 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın ' sözünün herkese benimsetilmeye çalışıldığı bu süreçte; Herkes elini taşın altına koymalıdır.

Kısacası hep birlikte, el ele, omuz omuza, gönül gönüle, tek yürek, tek ses olarak İGERDERDER çatısı altında toplanmaya bekliyoruz .

Laf olsun torba dolsun bana ne mantığıyla kültür yaşamaz ilerlemez.

Toparlayacak olursak; Hepinizi derneğimiz çatısı altında el birliği güç birliği ile Gergerin , Gergerlinin haklarına sahip çıkmaya davet ediyorum.

Saygılarımla....

İGERDER ADİNA

YONETİM KURULU BASKANİ

Şükrü PERÇİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —