GÜNDEM 31.10.2023 13:32:00 0

Başkan Emre, İlçede Yapımı Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Besni’de yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Emre, İlçede Yapımı Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Besni’de yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Emre, yapımı yarım kalan Erdemoğlu Mahallesi’nde bulunan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun ve Erdemoğlu Mahallesi’ni ve Kayamakam Hasan Tütün Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan ve bölgenin en işlek olarak kullanıldığı alanda yapımı devam eden, üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Emre, “ bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrası şehrimizin yeniden inşası için gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Talep ve takiplerimiz sonucunda Karayolları Genel Müdürlüğümüz tarafından yapımı devam eden üst geçitle vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Erdemoğlu ve Kaymakam Hasan Tütün Mahallelerimiz birbirine bağlanarak yayalarımız için güvenli bir geçiş sağlanacaktır. 

Ayrıca ilçemizde hemşehrilerimizin ve öğrencilerimizin sportif faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla ilçemizde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ile ilçemiz güzel bir hizmeti daha kazanmış olacaktır. Yapımı devam eden çalışmaların en kısa sürede ilçemize kazandırılması ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulması için Allah’ın izni ile var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş