GÜNDEM 15.06.2023 17:00:00 0

Başkan Bulucu; “Depremin İzleri Silincek”Hatice Akgöz Haber D2 Gazetesi özelhaber

Vatandaşların ilettiği sorunlar konusunda görüştüğümüz AK Parti Adıyaman İl Başkanı erkan E. Bulucu, seçimlerde AK Partiye gösterilen teveccühe teşekkür ederek, bu depremin izlerini silmek üzere çalıştıklarını söyledi.

Başkan Bulucu; “Depremin İzleri Silincek”Hatice Akgöz Haber D2 Gazetesi özelhaber

Başkan Bulucu; “Depremin İzleri Silincek”

Vatandaşların ilettiği sorunlar konusunda görüştüğümüz AK Parti Adıyaman İl Başkanı erkan E. Bulucu, seçimlerde AK Partiye gösterilen teveccühe teşekkür ederek, bu depremin izlerini silmek üzere çalıştıklarını söyledi AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu; “Seçim sürecini kazasız belasız, memleketimize yakışır bir şekilde atlattık. Vatandaşlarımız Partimize ve Cumhurbaşkanımıza teveccüh gösterdiler, inşallah biz de güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Memleketimizde yapacak iş çok fazla. Biliyorsunuz 6 Şubat depreminden sonra hepimizin öncelikleri değişti, bu öncelikleri sıralayarak bir takvim çerçevesinde ilimize gelecek yetkililere iletmek için bir sistem oluşturduk” dedi.

Hava sıcaklıklarının artması nedeniyle oluşan sorunları ilettiğimiz Başkan Bulucu; “Seçim sürecinde bütün Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız sahadaydı. Bu saha çalışmalarımızda topladığımız talepleri üst mercilere ilettik. Konteynerlere klima takılması çalışması devam ediyor, çadırlarda yaşayan vatandaşlarımızı da konteynerlere yerleştirmek üzere hızlı bir çalışma sürdürlüyor” dedi.

Enkaz kaldırılırken oluşan tozlar konusunda da değinen Başkan Bulucu; “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya geldiğinde kendileri de açıkladı. Enkaz kaldırma aşamasında ayrıştırma yapılmayacak. Enkaz kalıntıları taşındığı noktada ayrıştırılacak, enkaz alanı temizlenecek ve böylece depremin izleri silincek” diye konuştu.

Hatice Akgöz
Haber D2 Gazetesi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş