GÜNDEM 22.04.2021 08:00:07 0

Başkan KILINÇ’tan Temizlik Personeline Ziyaret

Başkan KILINÇ’tan Temizlik Personeline Ziyaret

Başkan KILINÇ’tan Temizlik Personeline Ziyaret

Pandemi sürecinin en gayretli meslek gruplarından olan temizlik personelini ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman KILINÇ, emeklerinden ötürü hepsine teker teker teşekkür etti.

Özellikle pandemi sürecinde ortaya koydukları gayretli çalışmalarından ötürü sağlık personeliyle birlikte ‘kahraman’ olarak ilan edilen Adıyaman Belediyesi bünyesindeki temizlik personelini görev başında ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman KILINÇ, özverili çalışmalarından ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada şehrin temizliğine büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan KILINÇ, bu anlamda mesai arkadaşlarının büyük bir gayretle çalıştığını dile getirerek memnuniyetini ifade etti.

Temizliğin pandemi sürecinde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüklerini de sözlerine ekleyen Başkan KILINÇ, “Şehrimizin temizliği üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Bu anlamda büyük gayret sarf eden temizlik personelimize bir kez daha teşekkür ettik. Bu kentte yaşayan her bir birey hizmetin en kalitelisini hak ediyor.” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş