GÜNDEM 31.03.2022 09:34:59 0

Başkan Dağtekin TÜGVA’da Gençlerle Buluştu

Başkan Dağtekin TÜGVA’da Gençlerle Buluştu

Başkan Dağtekin TÜGVA’da Gençlerle Buluştu

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, TÜGVA tarafından düzenlenen “Rol Modellerimizden Ömer Bin Abdulaziz” konulu programa konuşmacı olarak katıldı.
TÜGVA'nın İleri düzeyde liderlik programının Teneffüs Modülü kapsamında bu haftanın konuşmacısı olarak ‘Rol Modellerimizden Ömer Bin Abdulaziz’ başlığında, adalet, medeniyet inşaası örnekleri üzerinden gençlerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Dağtekin, “Gençlik, bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesidir” Sahip oldukları vizyon ve heyecan ile Türkiye'nin yarınları olan gençlerimize en güzel şekilde ağabeylik yapan TÜGVA Adıyaman Temsilci Recep Tepe ve TÜGVA Yurt Müdürü Ziya Başaran’a teşekkür ediyorum.
TÜGVA programı öncesinde Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Başkan Dağtekin, her gencimiz bizim için çok kıymetli. Şiarımız tevazu, kendini bilmek ve hasbilik. Yapmamız gereken her şey, bu temel ilkelerden sonra gelir. İmkan buldukça, genç kardeşlerimle sık sık bir araya geliyorum. Hayalleri, fikirleri bizim için çok kıymetli AK Parti olarak buna çok değer veriyoruz dedi.
Gençler ise Başkan Dağtekin’in yakın ilgisine ve önemli konuşmasından dolayı teşekkür ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş