SİYASET 8.12.2021 19:06:30 0

Başkan DAĞTEKİN, İlçe Başkanlarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Başkan DAĞTEKİN, İlçe Başkanlarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Başkan DAĞTEKİN, İlçe Başkanlarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

       AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet DAĞTEKİN, ilçe başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

        Kahta İlçe Başkanı Bedir YENİ’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya başkanlık yapan Ak Parti İl Başkanı Mehmet DAĞTEKİN ile birlikte Kahta Koordinatörleri Abdurrahman ŞAN, M.Sırrı ÖZBEK, Merkez İlçe Başkanı Mustafa ALKAYIŞ, Besni İlçe Başkanı İsmail SÜMER, Çelikhan İlçe Başkanı Mehmet BALTACI, Gerger İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi UĞUR, Gölbaşı İlçe Başkanı Hakan TOYDAŞ, Samsat İlçe Başkanı Hasan ERDEM, Sincik İlçe Başkanı Fikret ÖKSÜZ, Tut İlçe Başkanı Ali KORKMAZ, Kadın Kolları Başkanı Saliha DİLER ve Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt KUŞTEPE katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet DAĞTEKİN, gelecek seçimlerde Adıyaman genelinde yeniden bir başarı hikayesi yazmak için yoğun bir gayretle çalışacaklarını ifade ederek son dönemde ülkemize yönelik yapılan ekonomik saldırılara dikkat çekti.

        DAĞTEKİN “Daha önce Merkez İlçe Başkanlığımız koordinesinde yaptığımız istişare toplantımızı bu defa Kahta İlçe Başkanlığımızın ev sahipliğinde yapıyoruz. İnşallah bir sonraki  toplantılarımızı mutant şekilde başka bir ilçemizde gerçekleştireceğiz. Bu toplantılar sayesinde hem çalışmalarımızın verimliliğini arttıracağız hem de eksikliklerimiz neler bunlara odaklanarak bir yol haritası ortaya çıkaracağız. Öncelikle birinci meselemiz birlik, beraberlik ve kenetlememizdir. Teşkilatımızın özünde de en büyük güç birlik ve beraberliğimizdir. Bugün buna daha fazla muhtacız. Zira gün geçmiyor ki, aramıza fitne fesadı yaymak için planlı projeli oyunlar sahnelenmesin. Bu öyle hal aldı ki artık uluslararası güç odaklarının organizasyonlarının oyunlarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde bu yana kendisine karşı yapılan saldıralar hiçbir zaman durmamıştır. Ancak bu aziz millet bu oyunları gördü sayın Cumhurbaşkanımızı her seçim döneminde baş tacı ederek bugünlere kadar getirdi. Pandemi dönemi sadece sağlığımızı değil ekonomimizi de etkiledi. Küresel güçler, bu karanlık dönemi de yine ekonomi üzerinden ülkemizi hedef almaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ekonomik yaklaşım konusunda yapısal dönüşümü yavaş yavaş hayata geçirmeye başladı. Özellikle  ‘Faiz sebep-enflasyon neticedir’ denklemi hedefine kilitlendik. Bundan sonra bize düşen, onun yükünü almak ve yardımcı olmaktır.” dedi.

        Başkan DAĞTEKİN’in konuşmasından sonra ilçe koordinatörleri ve ilçe başkanları tek tek söz alarak teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundular.

Daha sonra Kahta İlçe teşkilatında Bedir YENİ başkanlığında yapılan İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan DAĞTEKİN “AK Parti teşkilatlarımız dimdik ayakta. Bu teşkilatlarımız her daim liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yanında. Onunla birlikte yol yürümek bizim için büyük bir şeref. Teşkilat olarak her zaman bir olduk iri, olduk, diri olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde milletimiz için yürüyecek daha çok yolumuz var. Hele hele şuan burada bulanan AK neferlerimiz, AK kadınlarımız bu şerefli davamızı en yükseklere çıkardığı sürece kimse Allah’ın izniyle kimsenin gücü bize yetmez. Bu davaya gönül vermiş kardeşlerim, her şeyden önce kritik dönemlerde partiye ve liderimize sahip çıkmamız gerekiyor. İstediğiniz kadar eleştirebilirsiniz ama unutmayın ki, bu parti hâlâ Türkiye siyasi tarihinin en başarılı partisi liderimiz de bu başarının tek mimarı. Eleştiri adı altında partiye zarar vermek yerine hepimizin bu davaya ve liderimize sahip çıkmamız gerekiyor. Unutmayın ki 2023 vizyonu tüm İslam alemi ve tüm mazlumlar için çizilen ufuk çizgimizdir.” diye konuştu

       Toplantı sonrası ise Başkan DAĞTEKİN ve ilçe başkanları çarşı merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinlediler. AK Parti heyetini sıcak bir ortamda karşılayan ilçe halkı önümüzdeki dönemde de AK Parti’ye olan güçlü desteklerinin devam edeceğini ifade ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

VALİ VAROL’DAN ESNAF ZİYARETİ

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ BAĞIMSIZLIK ŞUURUYLA YETİŞEN GENÇLERİMİZE EMANETTİR

SIRAÇ ASLAN’DAN MHP MALATYA VEKİLİNE ZİYARET

DEPREMZEDENİN KONTEYNERİ SOYULDU

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN KADIN İŞÇİ YARALANDI

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEKLERİ GÜNCELLENDİ