GÜNDEM 3.06.2023 10:24:00 0

Bakan Soylu sosyal medya hesabından duyurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,‘Eren Huzur İlkbahar Yaz-1 Şehit J.Yzb.Fuat OĞUZCAN’ operasyonu kapsamında 3 Teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakan Soylu sosyal medya hesabından duyurdu

Türkiye genelinde Terör ile mücadele devam ediyor. Terörle mücadele kapsamında da ülkede operasyonlar aralıksız sürüyor. Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde, Lice Gönen mahallesi kırsalında J-SİHA,ANKA-S ve Atak Taarruz Helikopterlerinin desteğinde ‘Eren Huzur İlkbahar Yaz-1 Şehit J.Yzb. Fuat OĞUZCAN’ operasyonu düzenlendi.

Düzenlenen operasyona JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılım sağladı. Yapılan nokta operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda ayrıca teröristlere ait 1 adet M-16 P.Tf., 2 Kalaşnikof P.Tf. ele geçirildi. Yapılan operasyonu İç İşleri Bakanı Süleyman soylu sosyal medya hesabından duyurdu.

"3 TERÖRİST SİLAHLARI  İLE BİRLİKTE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyarbakır Jandarma Bölge 

Komutanlığı ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde, Lice Gönen mahallesi kırsalında J-SİHA,ANKA-S ve Atak Taarruz Helikopterlerinin desteğinde 03 Haziran 2023 tarihinde icra edilen, ‘Eren Huzur İlkbahar Yaz-1 Şehit J.Yzb.Fuat OĞUZCAN’ operasyonu kapsamında; JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katıldığı istihbarata dayalı nokta operasyonunda, 3 terörist silahları [(1) adet M-16 P.Tf., (2) Kalaşnikof P.Tf.)] ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir." açıklamasında bulundu.


Anahtar Kelimeler: Bakan Soylu sosyal medya hesabından duyurdu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş