Tarih: 29.09.2022 17:10

Aydın, Kahta’da Gençlerle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Ahmet Aydın, Kahta’da düzenlenen ‘’Gençliğin Sorunları ve Çözüm Önerileri’’ programında gençlerle bir araya geldi.
Programın selamlama ve açılış konuşmasını yapan İHH Kahta Temsilcisi Mehmet Güllü Orman, İHH olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Sosyal yardım faaliyetlerinin önemli olduğunu, lakin bugün gençliğin başına adeta musibet olan uyuşturucu ile mücadelenin de asli görevleri arasına girdiğini kaydetti.
Daha sonra kürsüye geçen Yeni Dünya Vakfı Kahta Temsilcisi Sırrı Öztürk, Beş yıldan beri kurdukları vakfın özellikle üç konu hakkında çalışma yürüttüklerini, bunların yardım, burs ve gençlerin sorunlarını yakinen takip ederek çözümler üretmek olduğunu belirtti.
Gençler ile buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek konuşmaya geçen AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Ahmet Aydın, ‘’Rahmetli Erbakan Hocamızın ‘’Bir ülkenin en büyük gücü topu, tüfeği değil imanlı gençliğidir’’ derdi. Gerçekten gençlik bizim umudumuzdur, geleceğimizdir. Atalarımızdan bize kalan bu kutlu davayı gelecek nesillere aktaracak olanlardır. Ama her şeyden gençlerimizin kendilerine güvenmesi lazım. Yıllarca imanlı ve vatanını seven gençler bu ülkede üvey evlat muamelesi gördü. Onlar bir yere gelemezler, onlar bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olamaz dediler. Peki ne oldu onların gelemez dedikleri şimdi ülke yönetiyor, dünyaya insanlık dersi veriyor. O da zor durumlarda yetişti. Ağa değil idi paşa değil idi. Şimdi gönüllere taht kurdu. Şimdi mazlumları kucaklayıp zalimlere resti çeken tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sevgili gençler eski günleri bilmezsiniz, değil doğalgaz soba olmayan okullar vardı, 60-70 kişilik sınıflar vardı. Fakat şimdi çağa ayak uyduran hatta çağa yön veren bir gençliğin yetişmesi için her şey yapılıyor. Daha iyi nesiller yetiştirmek için geçmişinizi unutmayın, geleceğe emin adımlarla gitmek için lütfen ailenizi ihmal etmeyin, onların sözünü dinleyiniz. Sizlerle tekrar buluşmak üzere sözü diğer konuşmacı arkadaşlara bırakıyorum.’’
Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, Valilik olarak Beyan Projesi kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Prof. Dr. Mücahit Çelik ise gençlerle sohbet ortamında soru cevaplı konuşmasını yaparak programa son verdi.
Haber:İsmail Kaya




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —