GÜNDEM 24.09.2022 13:08:13 0

ASKON GENEL BAŞKANI D2 TV’YE KONUŞTU

ASKON GENEL BAŞKANI D2 TV’YE KONUŞTU

ASKON GENEL BAŞKANI D2 TV’YE KONUŞTU

Sanayi ve Teknoloji Bakan’ı Mustafa Varank’ın katılımıyla gerçekleşen ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) ‘un Adıyaman Şubesi'nde ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın açılış sonrasında D2 TV mikrofonuna konuştu.

Burak Cansel’in gerçekleştirdiği röportajda ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın şunları ifade etti:

“Bugün hamd olsun. Adıyaman Şubemizin açılışını nihayet erdirmiş olduk. Teşkilatımızla birlikte Türkiye’nin bütün şehirlerinde yapılanmamızı yavaşça tamamlamış oluyoruz. Yıl sonuna kadar inşallah 81 Vilayette şubeleşme çalışmalarımız bitmiş olacak.

Bugünde Sayın, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız teşrifte buyurdular. Onunla birlikte burayı açmak ayrı bir onur vesilesi oldu. Hem burada yönetimde vazife almış yeni arkadaşlarımızla birlikte heyecanla, inanmış olduğumuz, onlardan da almış olduğumuz güçle birlikte çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz.

Bugün ASKON olarak burada Adıyaman’da önemli sanayi faaliyetlerinde, faaliyetler gören üyelerimiz var. Onlarca fabrikamız var. Buralardaki fabrikalarımızdan binlerce kişiyi istihdam eden üyelerimiz var. Bunun daha iyi olabilmesi, daha gelişebilmesi için inşallah biz ASKON ailesi olarak elimizden gelen gayreti edeceğiz. Öncelikle Adıyaman’a şehrimize, ülkemize ,ekonomize hayırlar getirmesini Cenabıhak'tan niyaz ediyoruz.

Adıyaman ASKON

Adıyaman ASKON Şubesi’nin 64’üncü Şube olduğunu dile getirdi Aydın. Sonrasında ise 13 Bine yaklaşık toplam üyelerini olduğunu ve 1 Milyon üzerinde ise istihdam sağladıklarını Türkiye genelinde ifade etti.

Aydın son olarak da Adıyamanlı diğer iş insanlarına da şunları söyledi:” Adıyaman tabi büyüyor. Bugün Organize Sanayisinin neredeyse beşi dolu durumda. İnşallah altıncısı, yedincisi bu ülke topraklarında bu nezih, bu güzide ilimizde inşallah olmasını niyaz ediyorum. Bir an evvel burada işsizliğin sıfıra geldiği, artık istihdam konusunun Adıyaman'ın gündeminde olmadığı günleri inşallah ben ümit ediyorum” diyerekten sözlerini noktaladı Aydın.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş